Werkweek met Aero Zone

Terug naar overzicht
Aero Zone, Stranduitjes en beachtainment.
 

Aero Zone, op het strand, aan de kust in de duinen en in de stad


AeroZone Entertainment Group bv is een full-service evenementenbedrijf gespecialiseerd in sportieve, recreatieve en creatieve uitjes op het strand- en in de duinen van IJmuiden- Wijk-, Egmond- en Bergen aan Zee. Vanaf 1 tot 450 deelnemers: u bent welkom. Er is een evenementenvergunning tot 5000 deelnemers. Groepen kunnen 7 dagen per week overdag en of 's avonds bij ons terecht.

Zeskamp op het strand

Een zeskamp of meerkamp op het strand is een sportief feestje bij AeroZone. Naast de leuke, bekendere spellen heeft AeroZone ludieke 17e eeuwse piratenspellen waarbij lol de boventoon voert. De strandzeskamp is een heerlijke dag op het strand en geschikt voor uw dagje weg. Ook een prima oplossing voor scholen.

Beachflingo voor grote groepen

Beachflingo is een grappige variant van beachvolleybal. De bal wordt niet met de handen gespeeld maar, met een elastisch speeldoek. Het speeldoek geeft de bal snelheid en een apart 'stuitereffect' waardoor er spannende uitkomsten ontstaan. Het is altijd de vraag of de tegenstander de bal wel terug krijgt en.. waar! Rennen, springen, duiken: alles kan in dit ludieke spel. Lol verzekerd! Voor grote groepen (scholen) kan een beachflingo - strandvolleybaltoernooi worden georganiseerd voor het strandpaviljoen. Er zijn douches en er is kleedruimte. Beachflingo is ook leuk om als ludieke activiteit op te nemen in een stranddag programma.
 

Tarieven

Ontdek ons complete aanbod via onze website (klik op onderstaande button) of bel ons direct via onderstaand telefoonnummer.

Openingstijden

Sportieve schooluitjes op het strand.

Voorbeeldprogramma buitenschoolse activiteiten
09.30-10.00 uur Verzamelen bij het strandpaviljoen
10.00-12.30 uur Sport en spel op het strand
12.30-13.30 uur Lunchpauze
13.30-14.30 uur Sport en spel op het strand -vervolg-
14.30-15.30 uur Afsluiting

Voor sportieve schooluitjes maken wij graag programma's op maat.
 

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Dennenlaan 15
1931 BZ Egmond aan Zee
Noord-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (072) 850 01 94
E-mail
Website
www.aerozone.nl
 
 
Werkweek #16
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2017

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+