Werkweek naar ARTIS

Terug naar overzicht
ARTIS, Meer dan een dierentuin.
Natura Artis Magistra
Natura Artis Magistra
Natura Artis Magistra
 

Op naar ARTIS


ARTIS is de ideale bestemming voor een schoolreisje
Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Leerlingen ervaren dit zelf tijdens hun bezoek. Ontdek de allerkleinste organismen in ARTIS-Micropia, het enige microbenmuseum ter wereld. Reis samen door de ruimte in het ARTIS-Planetarium.

Bekijk met de klas de giraffen samen met zebra’s, struisvogels en springbokken op de Savanne. Zie de honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Wandel door het ARTIS-Park met zijn eeuwenoude bomen en vele planten. Ervaar natuur en ontdek haar betekenis. Want meer besef van de natuur leidt tot meer respect voor alles wat leeft.

Altijd feest
Met de groep naar ARTIS is altijd feest. Kom op excursie en maak gebruik van de ARTIS-lespakketten en -werkbladen. Boek een les van een ARTIS-docent over voeding, insecten, fossielen of sterren. Laat leerlingen ARTIS ontdekken met een speurtocht door het park. De lessen, speurtochten en werkbladen zijn volledig vernieuwd en worden kosteloos aangeboden. ARTIS is goed bereikbaar en beschikt over een eigen parkeerplaats voor bussen. Ook eten en drinken voor je leerlingen kun je vooraf bij ons regelen. Boek alles in één keer op onze website (klik onderstaande button) en profiteer van de speciale tarieven.

Combineer je bezoek
Een bezoek aan ARTIS kan voordelig gecombineerd worden met een bezoek aan Micropia. Laat je leerlingen ook kennismaken met de onzichtbare natuur. In Micropia kunnen leerlingen zich verdiepen in het machtigste en meest succesvolle leven op aarde, microben. Meer informatie over een schoolbezoek aan Micropia vind je op: www.micropia.nl/scholen. Of kijk op: www.schoolreis.nl/micropia.

Tarieven

Voordelige onderwijstarieven
ARTIS & Micropia €10,- / €8,-*

ARTIS-Park €9,- / €3,-*
*scholen uit Noord-Holland kunnen met een onderwijskaart (€120,-) nog voordeliger naar ARTIS.
 

Openingstijden

ARTIS is elke dag van het jaar open.
1 november tot en met 28 februari van 9.00 tot 17.00 uur
1 maart tot en met 31 oktober van 9.00 tot 18.00 uur
 

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Plantage Kerklaan 38-40
1018 CZ Amsterdam
Noord-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0900) 278 47 96 (€ 0,55 p.g.)
E-mail
Website
www.artis.nl
 
 

Ervaringen & Beoordeling

2 bezoekers van ARTIS beoordelen deze schoolreis aanbieder gemiddeld met:

Ervaring

Stevenshof,
Dhr. Stevenshof
Schoolreis naar: ARTIS
Beoordeling:

Ervaring

BS St. Martinus,
A. ten Hoeve
Schoolreis naar: ARTIS
Beoordeling:
Werkweek #16
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2017

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+