Werkweek naar GaiaZOO Kerkrade

Terug naar overzicht
GaiaZOO Kerkrade, ZOO is Gaia.
GaiaZOO
GaiaZOO
GaiaZOO
 

GaiaZOO, écht de mooiste dierentuin van Nederland


Op ontdekkingsreis met de klas door GaiaZOO
Waarom heeft een stekelvarken stekels? Spring jij net zo ver als een cheeta? Ontdek GaiaZOO op een speelse en interactieve wijze aan de hand van onze speurtochten en ga zelf aan de slag met opdrachten en vragen. Spring zo ver als een cheeta, voel eens aan een stekel van een stekelvarken, speel het memoryspel en nog veel meer. Voor onze allerjongste bezoekers hebben wij een apart kleuterprogramma; zij ontvangen een kleutertas met een spannende fotospeurtocht, een dieren imitatiespel en een dierenmemory. En na de speurtocht? Lekker spelen in de speeltuin, de JungleTour of de DinoDome.

Stap in een adembenemende wereld van dier en natuur
Een bezoek aan GaiaZOO is een complete wereldreis in één dag! Op de Afrikaanse Savanna vind je 's werelds mooiste dieren, zoals de imposante neushoorns en statige giraffen. Ook de razendsnelle cheeta's en de koning der dieren, de indrukwekkende leeuw, zijn thuis op de Savanna. Een bijzondere ervaring tijdens de wereldreis wacht in Rainforest waar allerlei slingerende en klimmende apen leven. In het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken!

Spelen in de DinoDome of de JungleTour
GaiaZOO biedt voor de kids een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa's grootste indoor Dino Speelpark. Kinderen kunnen er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud, de ballenbak en de hoge takeltoren! In de JungleTour klauteren ze over spannende touwbruggen en hoge klimtorens in de buitenlucht.

Bijzondere diersoorten
In GaiaZOO kun je vele bijzondere en unieke diersoorten bewonderen. Zo maak je kennis met veelvraten, muskusossen en grootoorvossen - diersoorten die je in geen enkele andere Nederlandse dierentuin tegenkomt. Bovendien ontdek je de leukste dierenweetjes tijdens diverse dierpresentaties; ervaren dierverzorgers vertellen elke dag over de dieren in GaiaZOO en hun soortgenoten in het wild.

Kom je ons bezoeken?
Met de klas naar GaiaZOO kan al vanaf € 7,50 per kind. Ook bieden we verschillende dagarrangementen voor een geheel verzorgd bezoek aan GaiaZOO. Nieuwsgierig? Ga naar onze website en neem contact met ons op. Kom op ontdekkingsreis in GaiaZOO!

Een schoolreis naar GaiaZOO…dat is méér dan een uitstapje dat is een beleving!
Ga mee op avontuur en ervaar een onvergetelijk dagje uit.

Openingstijden

Alle dagen van het jaar geopend vanaf 10.00 uur.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Dentgenbachweg 105
6468 PG Kerkrade
Nederland
Telefoonnummer
+31 (045) 567 60 70
E-mail
Website
www.GaiaZOO.nl
 
-3.0°
dinsdag
17 januari
- mm
NO
2
-1°
woensdag
18 januari
20%
Z
2
donderdag
19 januari
10%
O
2
 
advertentie
Werkweek #16
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2017

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+