Werkweek naar Irrland

Terug naar overzicht
Irrland, De boerderij-belevenisoase
Irrland
Irrland
Irrland
 

Irrland, de boerderij-belevenisoase


Irrland – Op reis naar het paradijs
Irrland: Een plaats waar groene palmbomen je laten dromen en klaterende watervallen je doen opleven. Wandel door ons unieke landschap! Geniet van de rust, de ontspanning en het plezier in onze  grote oase! Ga naar een van de vele overdekte plaatsen waar je kunt zitten of bezoek de dieren op de boerderij en zorg intussen goed voor jezelf om nieuwe energie te tanken voor razendsnelle glijpartijen, sprankelende waterspelen of ravotten in het hooi! Meer dan 800 barbecues en ligstoelen staan gratis ter beschikking. En ook met slecht weer is vakantieplezier in een van de vele actieschuren gegarandeerd.

Huppelen, draven, glijden, met modder spelen, fantaseren, je eigen energie ontdekken…; ontspannen, plonzen, zonnen, avonturen beleven, lekker relaxen…; barbecueën, wandelen, bouwen en scheppen als een beroeps, of gewoon weer kind zijn…

Flight to paradise, wat kenmerkt een echt paradijs? Palmen, springfonteinen, witte zandstranden, warme zon en een gezellig samenzijn zonder zorgen. Als kinderen helemaal opgaan in hun spel, gezinnen of klassen ontspannen bij elkaar zijn, mensen zich in een andere wereld wanen, dan zijn ze in het Irrland-paradijs aangekomen.
Wat in het oude Rome het wagenrennen, de gladiatorengevechten en de brooddonaties waren, dat is er vandaag de dag ook nog wel. Met de behulp van TV en sociale media slagen de senatoren van onze tijd erin het volk bezig en vrolijk te houden.

Maar In Irrland vind je iets anders. Helemaal zonder beeldschermen en apparaten zeggen wij: weg van het alledaagse leven, op naar het avontuur, leef je eens uit,  krijg vleugels van de frisse lucht, laat de dieren aan je snuffelen en laat je door de kleurrijke planten inspireren.

Om jou steeds meer te kunnen bieden, groeit Irrland voortdurend. Voor jou staan ter beschikking: ongeveer 300.000 m² (30 voetbalvelden) aan recreatieterrein, meer dan 80 attracties, fantastische 8.000 m² aan  speelschuren, meer dan 800 overdekte zitplaatsen met barbecuemogelijkheden en 1.800 bolderwagens voor het transport van de spullen van het hele gezin of de hele school ...  Dat is ontspanning, avontuur en plezier in de zuiverste vorm.

Hartelijk welkom en veel plezier!

Tarieven

Kijk voor de tarieven op onze website.

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op onze website.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Am Scheidweg 1
D-47624 Kevelaer
Noordrijn-Westfalen, Duitsland
Telefoonnummer
+49 (0283) 297 66 56
E-mail
Website
www.irrland.de
 
 

Ervaringen & Beoordeling

1 bezoekers van Irrland beoordelen deze schoolreis aanbieder gemiddeld met:

Ervaring

OBS Delta, Heesch
R. Post
Schoolreis naar: Irrland
Beoordeling:
Werkweek #16
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2017

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+