Werkweek naar Madurodam

Terug naar overzicht
Madurodam, Ontdek waar een klein land groot in is!
Madurodam
Madurodam
Madurodam
Madurodam
 

Ontdek Madurodam met je school
 

Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix bij de DJ Tafel je eigen beats. Deze luister je thuis lekker terug: als je je registreert, ontvang je ze per e-mail. Wil je liever leren vliegen als een piloot? Dat kan op Schiphol. Of laad zelf heel stoer een schip met containers in de haven van Rotterdam. Snel, doe de Oosterscheldekering op tijd dicht! Dan komt het land niet onder water te staan.

Daarna nog even uitrazen? Dat kan in de voetbalattractie Zo groot is Oranje of in de avontuurlijke speeltuin.

Beleef een leuk, interactief en leerzaam dagje uit met de hele klas. In Madurodam beleef je spelenderwijs waar een klein land groot in is.
Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix bij de DJ Tafel je eigen beats. Deze luister je thuis lekker terug: als je je registreert, ontvang je ze namelijk per e-mail. Wil je liever leren vliegen als een piloot? Dat kan op Schiphol. Of laad zelf heel stoer een schip met containers in de haven van Rotterdam. Snel, doe de Oosterscheldekering op tijd dicht! Dan komt het land niet onder water te staan.

Hof van Nederland 
Madurodam heeft sinds 2015 een spectaculaire attractie: Hof van Nederland. Daar onderga je een multi-zintuigelijke ervaring die je het verhaal van het begin van Nederland laat herbeleven. Neem plaats aan een grote tafel als deelnemer aan de Eerste Vrije Statenvergadering in 1572. Je ervaart de spanning van dat belangrijke moment in de Nederlandse geschiedenis. Deze attractie is geïnspireerd op het gelijknamige museum in Dordrecht.

Het verhaal van George
Sinds 2016, het geboortejaar van naamgever George Maduro, is Madurodam nog een attractie rijker. Via een op een 5 meter hoog 180 graden-panoramascherm geprojecteerde film word je als bezoeker meegenomen in het levensverhaal van George. Het verhaal van George is een meeslepend verhaal over durf, dapperheid en doorzettingsvermogen. Een verhaal over lastige keuzes en heldendaden en de waarde van vrijheid. Een verhaal dat je als bezoeker niet mag missen!

Energiek schooluitje
Heb je nog energie over na al deze attracties? Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie 'Zo Groot Is Oranje', waar je leert hoe de oranjegekte is ontstaan. Hier kun je laten zien of jij de volgende Wesley Sneijder bent: Er zijn veldjes waar je allerlei trucjes en behendigheidsspelletjes kunt uitvoeren. Als je dan nog energie hebt, kun je lekker verder uitrazen in de avontuurlijke speeltuin.

Vergeet niet een vette 3D-scan van jezelf laten maken in de Fantasitron. Een blijvende herinnering aan een leerzaam en leuk schoolreisje!

Tot slot sluit je je schoolreisje af met een lekkere lunch of maaltijd. Informeer naar de mogelijkheden. Bel 070 416 24 00 of stuur een e-mail .

Tarieven schoolreis
Je boekt al een schoolreisje Madurodam vanaf 5 euro per leerling (basisschool).

Download de schoolreizenfolder 2017 voor alle tarieven en praktische informatie.

Tarieven

Kijk voor de tarieven op onze website.

Openingstijden

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend, dus kom en ontdek de grote verhalen van Nederland.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (070) 416 24 00
E-mail
 
 

Ervaringen & Beoordeling

1 bezoekers van Madurodam beoordelen deze schoolreis aanbieder gemiddeld met:

Ervaring

BS De Ontmoeting, Capelle ad IJssel
Dorine van der Graaf
Schoolreis naar: Madurodam
Beoordeling:
Werkweek #16
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2017

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+