Nieuwsbrief week 11 (2017) 14 maart 2017 | week 11
Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie
De in's en out’s voor het secundair onderwijs

Het vereist toch enige moed om jezelf op te werpen als organisator van de buitenschoolse activiteiten. Als je meer het type aarzelende vrijwilliger bent, want ‘iemand moet het toch doen’, dan sta je daar zeker niet alleen in. Ook voor veel van je medeorganisatoren is het een hele uitdaging waar ze eerst even goed over moeten nadenken.

Er is immers het nodige te regelen voor het feest kan beginnen. En dan is het zeker prettig als je kunt terugvallen op anderen. Werkweek geeft je precies de ondersteuning die je nodig hebt! Daarvoor hebben we in de afgelopen jaren veel kennis bijeen vergaard, onder andere dankzij je collega’s/lotgenoten. Die kennis delen we graag met je! Hoe organiseer je bijvoorbeeld een geslaagd schoolkamp? Of een goede buitenlandse schoolreis organiseren, naar een grote stad als Praag, Berlijn of Rome, kost tijd en vraagt specifieke kennis. Profiteer hiervoor vooral van het Werkweek netwerk vol reisprofessionals. Je vindt deze gespecialiseerde touroperators in de rubriek 'Touroperator'.

 
Travel Active

Een culturele uitwisseling met leeftijdsgenoten in het buitenland is een uitgelezen kans om internationalisering in de praktijk toe te passen en culturele vaardigheden te verwerven. Al bijna 30 jaar is Travel Active hiervoor dé specialist en we hebben maar één doel: zoveel mogelijk mensen de kans geven een andere taal en cultuur écht te leren kennen. Van High School, Au Pair en Taalreizen tot Vrijwilligerswerk en Work & Travel. Met Travel Active vergroot je je blik op de wereld en op jezelf.

Leer jij jouw scholieren internationaliseren? Neem dan contact op over de mogelijkheden voor een presentatie of scholenmarkt.

Meer informatie en reserveren: travelactive.nl

 
#Schoolreis #Duinrell

Trakteer de leerlingen op een dag vol actie en plezier! Op Duinrell suizen ze in noodvaart naar beneden vanaf het hoogste plekje van Zuid-Holland over de Rodelbaan, vliegen ze mee in de spannende Dragonfly en voelen ze de spetters van de Splash! In de nieuwste attractie Wild Wings zien ze heel Duinrell in vogelvlucht aan zich voorbij sjezen. Wie verbreekt het record van 123 keer over de kop (in één vlucht ja!).

Vroegboekkorting: vanaf € 10,85 p.p.
Reserveer vóór 1 mei 2017 uw schoolreis en profiteer van ons scherpe vroegboektarief van
€ 10,85 p.p. Voeg ook een lekkere Schoolreislunch en twee uur Tikibad toe. Per zes leerlingen heeft één begeleider gratis toegang en ook het parkeren van de bus is gratis.

Meer informatie en reserveren: duinrell.nl
 

 
advertentie
Like, tweet of volg Werkweek.nl

Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.
Uitschrijven voor de nieuwsbrief Nieuwsbrief archief
##w3s_OptOut##