Werkweek naar Safaripark Beekse Bergen

Terug naar overzicht
Safaripark Beekse Bergen, Het grootste Afrikaanse Wildlife Park van de Benelux.
Safaripark Beekse Bergen
Safaripark Beekse Bergen
Safaripark Beekse Bergen
 

Safaripark Beekse Bergen, het spannendste schoolreisje van Nederland


Safaripark Beekse Bergen is twee jaar achter elkaar uitgeroepen tot ‘Beste dierentuin van Nederland’! Het Afrikaanse park in Hilvarenbeek is en blijft dan ook een populaire bestemming voor meesters, juffrouwen en leerlingen die op zoek zijn naar een even leerzame als leuke en avontuurlijke schoolreis.

Klaskamer Safaripark
Een schoolreisje bij Safaripark Beekse Bergen is uniek, leerzaam en onvergetelijk tegelijk. Rangers vertellen alles over de Afrikaanse dieren en met de wandel-, bus-, én bootsafari bent u met uw leerlingen de hele dag zoet. Aanrader is ook de Klaskamer, dit is het Afrikaans gethematiseerde leslokaal van het safaripark. Rangers verzorgen hier speciaal voor het basis- en voortgezet onderwijs ontwikkelde lessen waarbij de Afrikaanse cultuur en de relatie tussen mens en dier een belangrijke plaats inneemt. Neem uw leerlingen dus een dagje mee naar Afrika! In Safaripark Beekse Bergen, het grootste Afrikaanse wildlifepark van de Benelux (120 hectare), waagt uw klas zich in het hol van de leeuw. Beestachtig spannend
dus, maar ook leerzaam. En met het gratis lespakket begint de voorpret al op school.

Per bus, boot en te voet
Maar natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Safaripark Beekse Bergen. In de safaribus vertellen de rangers interessante weetjes over de vele dieren die onderweg te zien zijn zoals leeuwen en giraffen. De wandelsafari is een prachtige route die kronkelt via chimpansees, langs olifanten naar leeuwen en pinguïns. Of even lekker bijkomen tijdens de boottocht, waar een ranger aan boord je de dieren aan wal laat zien en alle opkomende vragen beantwoordt over de dieren! Ook de spectaculaire roofvogelshow is een absolute aanrader! Tijdens de show zie je de prachtigste vogels in actie, zoals een buizerd of steppearend.

Per bus, boot en te voet komen de leerlingen spelenderwijs van alles te weten over de vele dieren. Afrika, gevaarlijk dichtbij!

Combineer met Speelland Beekse Bergen
Het is natuurlijk heerlijk om aan het eind van de dag nog even lekker te kunnen spelen. Speelland Beekse Bergen staat garant voor spetterende speelpret & splashende waterfun dankzij de vele glijbanen, speeltoestellen, trampolines en nog veel meer leuks!

Tarieven

Winter (2 november 2015 t/m 18 maart 2016) € 8,50 p.p.
Zomer (19 maart 2016 t/m 6 november 2016) € 11,50 p.p.

-combiticket-
Speelland & Safaripark € 12,50

Openingstijden

Safaripark Beekse Bergen is het hele jaar dagelijks geopend. Kijk voor actuele openingstijden op www.safaripark.nl. Voor scholen en groepen kan het wildlifepark ook buiten openingstijden worden opengesteld. Bel onderstaand telefoonnummer of kijk op de website voor de mogelijkheden.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Noord-Brabant, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0900) 0200 (€ 0,10 p.m.)
E-mail
 
 

Ervaringen & Beoordeling

3 bezoekers van Safaripark Beekse Bergen beoordelen deze schoolreis aanbieder gemiddeld met:

Ervaring

Basischool Den Biekurf, Babylonienbroek
Anoniem
Schoolreis naar: Safaripark Beekse Bergen
Beoordeling:

Ervaring

BS De Raamdonk, Grave
G. Laarhoven
Schoolreis naar: Safaripark Beekse Bergen
Beoordeling:
Werkweek #16
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2017

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+