Werkweek naar Adventuredome Hellevoetsluis

Terug naar overzicht
Adventuredome Hellevoetsluis, Voor kleine en hele grote avonturen.
Adventuredome
Adventuredome
Adventuredome
 

Adventuredome, voor kleine en hele grote avonturen!


Bij ons ben je op de juiste plek. Avontuur, uitdaging, vermaak, lekker eten en drinken: je vindt het allemaal onder één dak.

In- en outdoor plezier
Beleef de spannendste avonturen in onze indoor kidsplay en glow in the dark minigolf, of test je behendigheid tijdens het lasergamen en daag je vrienden uit! Tijdens de heerlijke zomerdagen kun je je helemaal uitleven en lekker met water spelen in de outdoor kidsplay. Ontdek het piratenschip, stormbaan, tokkelbaan en nog veel meer! Met zowel in- als outdoor vermaak is het weer is nooit een spelbreker.

Heerlijk eten
Van al dat spelen krijg je natuurlijk wel een enorme trek! Ook daar hebben wij aan gedacht! Er zijn diverse eetgelegenheden aanwezig. Zo is er een pannenkoekenrestaurant voor de liefhebber, een snackcorner voor een snelle hap en zelfs een brasserie met een uitgebreid menukaart.

Een geheel verzorgd schoolreisje!
Voor een avontuurlijke dag voor kinderen tussen van 5 tot 12 jaar is Adventuredome de perfecte locatie. Voor de kinderen is er meer dan genoeg speelplezier te beleven waar er voor de begeleiders daarentegen voldoende ruimte is om rustig toezicht te houden.
Voordat de kinderen weer richting huis gaan zal onze mascotte Ed Venture alle kinderen hun gratis terug-kom-kaartje overhandigen.

Een uitje op maat?
Wij zorgen voor een onvergetelijke dag vol avonturen! Combineer het plezier van spelen met een educatieve aanvulling uit de omgeving. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Parkweg 2
3221 LV Hellevoetsluis
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0181) 74 55 77
E-mail
 
15.7°
dinsdag
21 augustus
- mm
O
2
24°
woensdag
22 augustus
10%
ZW
3
23°
donderdag
23 augustus
60%
W
3
 
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten