Allereerste bewoners in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Allereerste bewoners in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Terug naar overzicht

Emmen, 17 november 2015

Vanmiddag zijn de eerste bewoners van WILDLANDS in hun prachtig nieuwe onderkomen gearriveerd. De eerste van de elf prairiehonden, die de transportbox uit kwam, heeft de eer de allereerste te zijn. 

Afgelopen weken hebben de verzorgers de prairiehonden laten wennen aan een vangruimte in hun buitenverblijf. Dank zij veel wortel wilden de prairiehonden die ruimte wel in. Tot vandaag konden ze er ook weer uit, maar vanochtend sloot de ruimte toen er elf prairiehonden in zaten. Zij werden naar WILDLANDS gereden en in hun nieuwe verblijf neer gezet. Het duurde geruime tijd voor de eerste prairiehond heel voorzichtig even zijn neus liet zien, maar al gauw schoot hij razendsnel naar buiten.

De andere tien dieren krijgen de gelegenheid in alle rust hun nieuwe verblijf in te lopen en te verkennen. De verzorgers brengen de komende dagen de overige prairiehonden in groepjes naar WILDLANDS over.

Wildlands
De wereld ontdekken. Avonturen beleven, dat is wat kinderen doen, iedere dag. Op school en daarbuiten. Het kan ook mét school in Dierenpark Emmen. In 2015 kan dat voor het laatst in het dierenpark in het centrum van Emmen en vanaf 25 maart 2016 doe je dat op avontuurlijke wijze in Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Wil je ook met de hele klas op wereldexpeditie? Kijk dan op pagina 105 van het Nationaal Schoolreis Magazine (najaar 2015) voor meer informatie en/of klik hier voor online informatie.

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten