Bezoek ons paviljoen tijdens NOT 2017

Bezoek ons paviljoen tijdens NOT 2017

Terug naar overzicht

Utrecht, 10 januari 2017

De Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) is de grootste vakbeurs voor professionals in het PO, VO en MBO. Nergens anders is er zo'n compleet aanbod. In 1993 hebben wij i.s.m. de NOT (Jaarbeurs Utrecht) het segment ´Dagtrips, Theater & Cultuur' geintroduceerd en georganiseerd. Op deze editie is het Nationaal Schoolreis Paviljoen vanzelfsprekend vertegenwoordigd.

Op de beursvloer kun je in één dag persoonlijk in contact komen met talrijke schoolreisorganisaties. Zij presenteren bezoekers de nieuwe groepsarrangementen, lespakketten, attracties en/of tentoonstellingen. Op deze manier ben je persoonlijk op de hoogte van het aanbod van schoolreizen in de regio of heel Nederland.

Bezoek gratis het Nationaal Schoolreis Paviljoen tijdens de NOT 2017
Registreer hier een toegangsbadge en je kunt straks bij de de ingang direct doorlopen. De toegangsbadge geeft ook gratis toegang tot het uitgebreide lezingenprogramma.
 

'Voor onze eerste 2.500 bezoekers ligt er een gratis schoolreisrugtasje vol inspiratie en gadgets klaar!'Nationaal Schoolreis Magazine, voorjaar 2017
Vanaf dinsdag 17 januari a.s. ontvangen aanvragers, abonnees, schoolreiscommissies en cultuurcoördinatoren op alle scholen in het primair- en secundair onderwijs, speciaalonderwijs, ouderverenigingen/ouderraden, centra voor buitenschoolse opvang, internaten, scoutingverenigingen en touringcarondernemingen in Nederland gratis de nieuwste editie van het Nationaal Schoolreis Magazine. Deze gratis ideeënbron staat weer boordevol informatie, die goed van pas zal komen bij het bepalen van je schooluitstap. Extra exemplaren van deze editie en van Werkweek 2016/2017 zijn tijdens de NOT2017 op onze stand gratis verkrijgbaar. Je vindt onze stand in Hal 10, Dagtrips, Theater & Cultuur standnummer D.060.

Aanwezige organisaties t.b.v. een schooluitstap of voor 'Op School' 
- Nationaal Schoolreis Magazine
- Archeon
- Artis
- Museum Boijmans Van Beuningen
- Baltus Bloembollen
- Body Worlds
- Circus Tadaa!
- Circusschool Kristal
- EYE Filmmuseum
- De Efteling
- Dinoland Zwolle
- Go Challenge, Outdoorpark Heino
- Het Mauritshuis
Schoolreis naar Terschelling
- Museon
- Museum Catharijneconvent
- Museum Prinsenhof Delft
- Nationaal Archief
- Nationaal comité 4 en 5 Mei
- Nationaal Onderwijsmuseum
- Nemo
- Paasheuvelgroep (schoolkampen, werkweken door heel NL)
- Paleis Het Loo
- ProDemos - Huis voor democratie en rechtsstaat
- Rijksmuseum
- Ridders op School
- Speelpark Oud Valkeveen
- Stichting Geofort
- St.Nederlands Openluchtmuseum
- Summer Camp Heino
- Surfblend
Zuiderzeemuseum

 

Wij wensen je alvast veel succes met je voorbereidingen en misschien tot ziens op de NOT2017.

Op de foto: acrobatische capriolen, vrolijke noten en adelijke gezelligheid op het paviljoen van het Nationaal Schoolreis Magazine tijdens de #NOT2017 #schoolreis #deallerleuksteschooldagvanhetjaar - samen met GeoFort, Ridders op School, Circus Tadaa, Fabela-Rozo theaterproducties, Archeon en Dinoland Zwolle bij Jaarbeurs. Meer informatie over de Nationale Onderwijstentoonstelling (24 t/m 28 januari 2017) vind je op www.not-online.nl

 

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten