Bobbejaanland bouwt compleet nieuw themagebied

Bobbejaanland bouwt compleet nieuw themagebied

Terug naar overzicht

Kasterlee, 8 maart 2018

In 2019 plant schoolreisbestemming Bobbejaanland de bouw van een nieuw themagebied. Het wordt de grootste investering in de geschiedenis van het plezantste land van België.

Het nieuwe themagebied zal ruim 2 ha bestrijken wat een uitbreiding van het park betekent van maar liefst 3.000 m2. De meest spectaculaire, iconische attracties van Bobbejaanland zoals rollercoaster Typhoon en reuze frisbee Sledge Hammer (zie foto) zullen onder andere deel uitmaken van de nieuwe gethematiseerde zone.

Zij zullen voortaan concurrentie krijgen van wat het nieuwe paradepaardje moet worden: een triple launch coaster van de Duitse fabrikant Gerstlauer. Hiermee haalt Bobbejaanland de snelste, hoogste en steilste triple launch coaster met de meeste inversies in de BENELUX naar haar park.

Schoolreizigers zullen in het nieuwe themagebied op ontdekking kunnen gaan in het voorjaar van 2019.

Bobbejaanland staat op pagina 23 van het Nationaal Schoolreis Magazine België (2018). In de Nederlandse editie staat 't plezansteland op pagina 168. 
 

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten