Bobbejaanland opent nieuwe attractie The Forbidden Caves

Bobbejaanland opent nieuwe attractie The Forbidden Caves

Terug naar overzicht

Lichtaart, 5 maart 2015

Zaterdag 4 april markeert de start van het nieuwe pretparkseizoen. En hoewel er voor de zomer heel wat leuks op het programma staat, wordt in Bobbejaanland vooral uitgekeken naar de opening van de nieuwe attractie ‘The Forbidden Caves’ dit voorjaar.

“Zoals elk seizoen willen we onze bezoekers de perfecte mix van entertainment en attracties bieden,” zegt directeur Roland Kleve. “Met ‘The Forbidden Caves’, een unieke attractie voor de Benelux, trakteren we onze fans dit jaar op een nieuwe ride. We hebben hard gewerkt aan het verhaal en de theming is ongezien voor Bobbejaanland. Een paradepaardje dat ons attractieaanbod naar een nog hoger niveau tilt!”

In Bobbejaanlands nieuwe aanwinst, The Forbidden Caves worden schoolreisbezoekers meegenomen op een spannende trip naar de regenwouden van Khyonesië, in Zuid-Oost Azië. Deze bossen werden ooit bewoond door stammen, maar de hele bevolking verdween op mysterieuze wijze van de aardbodem. Volgens oude legendes gebruikte deze bevolking magische kristallen, gevonden in diep verborgen grotten,  om hun goden te eren. Er is geen spoor meer te vinden van de beschaving die eens was, en ook de kristallen werden nooit meer gezien... Jasper DuBois, die ooit een edelsteen kreeg van zijn ondertussen overleden opa, een beroemd archeoloog, is ervan overtuigd dat deze steen het bewijs is dat de stammen echt hebben bestaan.

De bezoekers van The Forbidden Caves belanden tijdens een grottenexpeditie onvoorzien in mysterieuze verscholen spelonken, waar ze op de kristallen stuiten die al eeuwenlang tot de verbeelding spreken. Maar hou je vast, want in elke hoek schuilt gevaar en de exotische wezens die er wonen zijn allesbehalve blij dat hun rust wordt verstoord... 

De ‘immersive tunnel’ attractie is uniek voor de Benelux. Dankzij de meest recente video- en animatietechnieken is de lijn tussen feit en fictie bijzonder dun en worden bezoekers niet enkel toeschouwers, maar maken ze deel uit van het verhaal. Al hun zintuigen worden geprikkeld.

Kijk op pagina 11 van het Nationaal Schoolreis Magazine België of pagina 151 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2015) voor 'De plezantste schooluitstap!'

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten