Boudewijn Seapark biedt drie educatieve shows

Boudewijn Seapark biedt drie educatieve shows

Terug naar overzicht

Brugge, 10 februari 2015

Boudewijn Seapark Brugge biedt drie educatieve shows, op maat gemaakt voor uw leerlingen. De shows met dolfijnen, zeeleeuwen en zeehonden zijn een goeie mix van educatieve info en superleuk entertainment. Daarnaast telt dit groene pretpark meer dan 20 coole attracties buiten en 12 attracties binnen, perfect afgestemd op kinderen tot 12 jaar. Nieuw dit jaar is Bobo's AquaSplash, het superleuk waterpark met acht glijbanen in een ondiep plonsbad van 1.100 m2.

Boudewijn Seapark biedt ook een extra educatief en interactief programma. Hierin nemen de trainers uw klas op een speelse manier mee in de wereld van de zeezoogdieren. U brengt een privébezoekje aan de zeeleeuwen én de dolfijnen, waar u de dieren leert kennen van op de eerste rij! Tot slot kan de hele klas op de foto met de dolfijnen: een uniek souvenir!

U ontvangt vooraf werkblaadjes afgestemd op de officiële leerstof van 1ste of 2de graad. Hiermee kunt u dit programma voorbereiden samen met uw leerlingen in de klas.

Beleef een dolfijne schooluitstap!

Meer informatie staat op pagina 23 van het Nationaal Schoolreis Magazine, of klik hier voor meer online informatie.
 

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten