De Hoof: Alles onder één dak voor een geslaagde werkweek!

De Hoof: Alles onder één dak voor een geslaagde werkweek!

Terug naar overzicht

Someren, 9 september 2014

Als grotere school neem je op een werkweek meerdere klassen tegelijk mee. Met soms wel 100 of 200 leerlingen en docenten ga je samen op pad. Dan heb je te maken met verschillende klassen met een eigen karakter die een gedeelte van het programma los van de rest willen draaien. Er zijn ook bijeenkomsten en activiteiten waar de hele groep aan meedoet. Daarom zoek je een goede uitvalsbasis, een accommodatie met de juiste binnen- en buitenfaciliteiten die passen bij je programma en waar medewerkers snappen hoe je een werkweek succesvol maakt.

Faciliteren waar nodig
Ga je een werkweek organiseren, dan is wel prettig als je (delen van) het programma kan uitbesteden. Het wordt een stuk eenvoudiger als je kan terugvallen op een accommodatie waar ze een aantal zorgen kunnen overnemen. Het verzorgen van de maaltijden, het regelen van het vervoer, sport- en spelactiviteiten op locatie of bijvoorbeeld een uitstapje naar een museum. Waar alles past in een arrangement op maat, en vooral belangrijk: voor een prijs die past in je budget.

Ook is het fijn als je kiest voor een locatie waar ruime binnen- en buitenfaciliteiten aanwezig zijn. Met een sporthal, aula, discotheek en een goed buitenterrein wordt het organiseren van bijvoorbeeld een sportdag, een bioscoopavond, vlotten bouwen op de vijver of workshops een fluitje van een cent. En bij slecht weer kan het programma gewoon doorgaan.

Voor elk wat wils
Er is sinds kort de mogelijkheid om voor grotere groepen een programma op maat te laten maken, passend binnen je budget. De Hoof is al 35 jaar gastheer voor scholen, en weet uit ervaring wat er bij komt kijken om alles goed op de rit te krijgen.

Meer informatie?
Zoek je een locatie voor 100 tot wel 400 personen waar je gehele programma prima tot zijn recht komt? Wil je dat iemand de zorgen van de organisatie van je overneemt zonder duurder uit te zijn?

Klik hier voor meer online informatie of kijk op pagina 45 van Werkweek 2014/2015.

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten