De Oculus Rift nieuw in ZOO Antwerpen

De Oculus Rift nieuw in ZOO Antwerpen

Terug naar overzicht

Antwerpen, 15 maart 2016

ZOOculus Rift: maak een virtuele wandeling door een nieuw stukje ZOO Antwerpen


Neem je graag een kijkje in de toekomst? Dat kan sinds afgelopen februari in ZOO Antwerpen. Via een Oculus Rift-bril kom je te weten hoe de nieuwe ZOO eruit gaat zien. Zet de hightech-bril op en maak een virtuele wandeling door de nieuwe ZOO. Je kunt 360 graden om je heen kijken. Een heel speciale ervaring. Navigeer via de pijltjes en flaneer nu al even op het nieuwe Welkomstplein, in de Marmeren Zaal en langs het vernieuwde Grand Café Flamingo. Over enkele maanden mag je komen genieten van het eindresultaat maar nu ook al even virtueel. Je kunt zelfs al even binnenkijken in het Elisabeth Center Antwerp dat haar deuren opent in november 2016. Goede reis! Met dank aan Ian Simpson, 8 Office, Sfar en Fondu Landscape Architects. Foto door Jonas Verhulst © ZOO Antwerpen.Je kunt als organisator van een klasuitstap in de paasvakantie elke dag een virtuele schoolreis maken in ZOO Antwerpen. De Oculus Rift staat voor je klaar net voorbij het huidige inkomplein in het gebouw van de Kleinapen. Tot en met 10 april a.s. kan je ook elk weekend van het effect van deze hypermoderne bril genieten.

Meer informatie over een klasuitstap naar ZOO Antwerpen staat op pagina 7 van het Nationaal Schoolreis Magazine België (2016). Klik hier voor meer online informatie.


 

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten