Docenten gezocht om mee te denken over de buitenlandse schoolreis van de toekomst

Docenten gezocht om mee te denken over de buitenlandse schoolreis van de toekomst

Terug naar overzicht

Breda, 14 maart 2017

Het vereist toch enige moed om jezelf op te werpen als organisator van de buitenschoolse activiteiten. Als je meer het type aarzelende vrijwilliger bent, want ‘iemand moet het toch doen’, dan sta je daar zeker niet alleen in. Ook voor veel van je medeorganisatoren is het een hele uitdaging waar ze eerst even goed over moeten nadenken.

Er is immers het nodige te regelen voor het feest kan beginnen. En dan is het zeker prettig als je kunt terugvallen op anderen. Werkweek geeft je precies de ondersteuning die je nodig hebt! Daarvoor hebben we in de afgelopen jaren veel kennis bijeen vergaard, onder andere dankzij je collega’s/lotgenoten. Die kennis delen we graag met je! Hoe organiseer je bijvoorbeeld een geslaagd schoolkamp? Of een goede buitenlandse schoolreis organiseren, naar een grote stad als Praag, Berlijn of Rome, kost tijd en vraagt specifieke kennis. Profiteer hiervoor vooral van het Werkweek netwerk vol reisprofessionals. Je vindt deze gespecialiseerde touroperators in de rubriek 'Touroperator'.

Meedenken over de buitenlandse schoolreis van de toekomst?


Op 27 maart in de avond gaat touroperator Travel Inventive in Utrecht in dialoog met bevlogen VO-docenten over impactvolle schoolreizen. Vernieuwers met passie voor hun vak en schoolreizen, docenten die vooruit willen. Je kunt hierbij zijn met al jouw ideeën en persoonlijke inbreng. Zo ontstaan verrassende inzichten en waardevolle connecties binnen het docenten-netwerk van Travel Inventive. Noem het een gezamenlijke reis naar de schoolreis van de toekomst.

Deze avond wordt samen met Riksja Travel uit Leiden georganiseerd. Samen werken zij aan een concept voor buitenlandse schoolreizen met meer impact. Zij geloven dat er nog zoveel extra uit schoolreizen te halen is. Op reis gaan betekent weg zijn uit je vertrouwde omgeving en biedt daarmee een uitgelezen kans om nieuwe dingen te leren en ontdekken. Reizen zet alles in een breder perspectief. Zij streven er naar om in hun schoolreisprogramma’s jongeren bewust(er) te laten worden van hetgeen hen drijft. De missie van Riksja Travel ‘de reis die je dichter bij je bestemming brengt’ sluit naadloos aan. Ze gaan daarom op zoek naar schoolreizen die meer impact, ontwikkeling en groei bij jongeren creëren.

Travel Inventive belooft je een inspirerende avond met boeiende ontmoetingen en inzichten. Natuurlijk zijn ook je bevlogen collega’s van harte uitgenodigd mee te praten. Ben je erbij op maandag 27 maart in Utrecht of wil je meer informatie, klik dan hier.

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten