Duinrell, al 80 jaar plezier!

Duinrell, al 80 jaar plezier!

Terug naar overzicht

Wassenaar, 20 januari 2015

Het is dit jaar 80 jaar geleden dat Landgoed Duinrell werd opengesteld voor publiek. Sinds 1935 is er veel gebeurd. Wat begon met een aantal kleine speeltoestellen en een uitspanning is tegenwoordig een attractiepark met spetterende attracties. Achtbanen als de Dragonfly en Kikkerachtbaan kronkelen tussen de bomen door en het bekende waterthema komt regelmatig terug in attracties als de Splash, zweefmolen Aqua Swing en natuurlijk de grootste waterattractie: het tropische Tikibad!

Attractiepark én Tikibad - de leukste schooldag van het jaar
Niet alleen families genieten regelmatig van een dagje Duinrell, het park is voor velen ook een favoriete schoolreisbestemming. Van de onder- tot de bovenbouw, voor ieder kind heeft Duinrell wel iets te bieden. En voor de juffen en meesters natuurlijk ook! Een schoolreis naar Attractiepark Duinrell in combinatie met het Tikibad is de leukste schooldag van het jaar.

Veiligheid voorop!
Zowel in het attractiepark als het Tikibad staat veiligheid hoog in het vaandel. De diverse veiligheidseisen zorgen ervoor dat alle bezoekers veilig en met veel plezier van de spectaculaire attracties kunnen genieten. Zo hebben niet alleen de leerlingen, maar ook de leerkrachten een optimale Duinrelldag.

Kijk op pagina 46 en 47 van de voorjaarseditie 2015, of klik hier voor meer online informatie.
 

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+