Dutch Water Dreams helaas gesloten

Dutch Water Dreams helaas gesloten

Terug naar overzicht

Zoetermeer, 24 maart 2015

Bij Dutch Water Dreams ben je normaal gesproken aan het juiste adres voor een leerzaam, sportief en onvergetelijk schooluitje!

Echter is tijdens de controles die DWD periodiek aan haar gebouwen en installaties uitvoert  geconstateerd dat de corrosie van de metalen delen in de Flowriders area ten opzichte van de laatste meting, agressieve vormen heeft aangenomen.

Op basis van deze bevindingen heeft DWD besloten om de Flowriders area direct voor gebruik af te sluiten en een bouwkundig onderzoeksbureau in te schakelen om het gebouw uitvoerig te controleren.

De belangrijkste conclusies in het bouwkundig rapport zijn duidelijk: de persoonlijke veiligheid van de (school)bezoekers en de constructieve veiligheid van het gebouw kunnen niet meer worden gegarandeerd. DWD heeft geen andere keus dan het gebouw gesloten te houden.

“Veiligheid van onze gasten is het belangrijkste, wat het ook kost.”


Een belangrijk deel van het gebouw moet worden afgebroken en opnieuw gebouwd worden. Dat gaat maanden duren. “Veiligheid van onze gasten is het belangrijkste, wat het ook kost.”, aldus de woordvoerder van DWD.

Dutch Water Dreams staat op pagina 53 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2015). De online informatiepagina hebben we i.v.m. de sluiting van DWD (tijdelijk) van de schoolreissite afgehaald...

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten