Educatieve attractie Infoversum opent binnenkort haar deuren

Educatieve attractie Infoversum opent binnenkort haar deuren

Terug naar overzicht

Groningen, 27 mei 2014

Op 18 juni opent in Groningen het Infoversum; een 3D-filmhuis gecombineerd met centrum voor kennis, kunst en vermaak.

Educatie
Speciaal voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs biedt Infoversum lesprogramma’s aan. Het programma bestaat uit een educatieve filmvoorstelling of een live voorstelling met presentatie in de koepelzaal, gekoppeld aan een voor- en na-activiteit. Een live voorstelling is een presentatie waarbij de leerlingen live navigeren door een ruimte, bijvoorbeeld het heelal, het menselijk lichaam of een kunstvoorwerp.

De voorstellingen zijn speciaal ingericht op de verschillende doelgroepen in het basis- en middelbaar onderwijs. Voor het filmprogramma heeft het Infoversum dit jaar twee titels: 'Life of Trees' vertelt over het belang van de natuur en is geschikt voor onderbouw en middenbouw basisonderwijs. 'To Space and Back' behandelt de technologische wereld van vandaag met ruimtevaart als aanknopingspunt; deze film is geschikt voor leerlingen in het middelbaar onderwijs.

Speciale onderwijsdag, 13 juni 2014
Ben je als directielid of docent geïnteresseerd in de mogelijkheden die Infoversum biedt op het gebied van educatie? Kom dan naar de speciale bijeenkomst! Eén van de doelen die Infoversum dient is educatie. Voor zowel lager als middelbaar onderwijs hebben wij een bijzonder en uniek programma samengesteld. Graag presenteert het Infoversum de mogelijkheden die het biedt om het schooljaar nóg leuker te maken. Deze bijeenkomst is uitsluitend voor directies van educatieve instellingen en docenten.

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten