Generation Discover Festival

Generation Discover Festival

Terug naar overzicht

Den Haag, 3 oktober 2017

Onze wereld verandert snel. We komen bijna dagelijks voor nieuwe uitdagingen te staan. Hoe kunnen wij hier op een innovatieve manier op inspelen? Dat is de vraag die elke organisatie aangesloten bij het Generation Discover Festival zichzelf stelt én de vraag waarmee ze jongeren willen inspireren tijdens dit evenement.

Dit jaar wordt het festival voor de tweede keer gehouden. Op een interactieve manier maakt iedereen kennis met wetenschap en technologie in diverse futuristische domes. Dansen op een kinetische dansvloer om erachter te komen wie de meeste energie opwekt, het bouwen van de stad van de toekomst, het oplossen van een cybercrime en racen met een zoutwaterauto zijn slechts een paar voorbeelden van wat bezoekers tijdens het festival kunnen verwachten. Een evenement dat de volgende generatie ontdekkers uit heel Nederland in beweging brengt.

Het festival is van 4 tot en met 8 oktober 2017 op het Malieveld in Den Haag. Klik hier voor je gratis ticket! Kom je met de klas? Klik dan hier.

Meer dan 30.000 bezoekers hebben vorig jaar spelenderwijs ervaren wat technologie en wetenschap voor de toekomst kunnen betekenen tijdens het Shell Generation Discover Festival. Meer dan 150 Shell-vrijwilligers maakten van het festival een groot succes.
 

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+