Harry Potter is in Nederland

Harry Potter is in Nederland

Terug naar overzicht

Utrecht, 14 februari 2017

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Harry Potter™ The Exhibition is eindelijk in Nederland te zien.

Harry Potter™: The Exhibition is een 1.400m2 ervaringsgerichte tentoonstelling, waar (ook) scholieren zodra ze binnenkomen worden ondergedompeld in de wereld van Harry Potter™. Sinds de wereldpremière in Chicago, heeft de unieke tentoonstelling al meer dan 4 miljoen bezoekers verwelkomd in o.a. Boston, Toronto, Seattle, New York, Sydney, Singapore, Tokio, Parijs, Shanghai en Brussel. De scholieren uit jouw klas wandelen door sensationele decors gerealiseerd op basis van de echte Harry Potter™ filmsets en zijn getuige van het vakmanschap dat schuilt achter de duizenden authentieke rekwisieten, kostuums en magische wezens die gebruikt werden in de iconische filmreeks.

De tentoonstelling bevat o.a. decors van de meest populaire locaties uit de films, zoals de leerlingenkamer en de slaapzaal van de Griffoendor™ toren, klaslokalen zoals Toverdranken, Kruidenkunde en het Verboden Bos.

Klik hier voor meer informatie over deze zeer unieke klassenuitje of kijk op pagina 138 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2017).

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten