Introductie rubriek Waddeneilanden

Introductie rubriek Waddeneilanden

Terug naar overzicht

Apeldoorn, 27 september 2016

Via deze website van het Nationaal Schoolreis Magazine en Werkweek kunnen organisatoren o.a. op de rubrieken ‘verblijf’ en ‘provincie’ schoolreisorganisaties zoeken en vinden.  en is ingedeeld op provincies. Dat hebben we op verzoek van scholen vanaf de lancering (1996) gedaan om duidelijkheid en overzicht aan te brengen in de schoolreisbestemmingen in Nederland. Nu introduceren we een nieuwe aparte rubriek: de Waddeneilanden.

Nederland heeft veel verschillende prachtige, unieke en interessante gebieden voor schoolkampen. Een opvallende constatering van onze redactie is dat bij veel kampcommissies de Waddeneilanden zeer geliefd is bij zowel de bovenbouw in het basisonderwijs als ook in het voortgezet onderwijs. Met de introductie van deze aparte regio, naast de vaste provincie-indeling, kunnen we alle scholen nog beter en bijna op maat van dienst zijn.

Waddeneilanden
Een bezoek aan de eilanden voelt altijd weer als een magische ervaring. De ongerepte natuur en de rust zorgt voor een unieke setting waarbij groepen een zeer hechte band creëren. Even alles loslaten wat er op het vaste land gebeurd en volledig de focus op het nu. De eilanden bieden oneindig veel mogelijkheden op het gebied van activiteiten.

Naast het brede aanbod van de verschillende outdoor bedrijven, heb je bos, strand en zee vaak binnen handbereik. Hierdoor is het gemakkelijk om zelf als school leuke activiteiten te organiseren en dat scheelt aardig in de kosten!

Een uitstapje naar een Waddeneiland is een ervaring die kinderen een leven lang met zich meedragen. Dat is al een mooi gegeven op zich! De onderneming om er te komen lijkt soms wat groot, al staat dit in de schaduw van het plezier dat je er voor terug krijgt. Organiseer een schoolkamp naar één van onze prachtige Waddeneilanden en beleef het!

Met speciale dank aan Surfana Vlieland (pagina 52 van Werkweek 2016/2017). Klik hier voor meer online informatie over deze prachtige accommodatie midden in de natuur.

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+