Kinderpostzegelwedstrijd winnaars op schoolreis

Kinderpostzegelwedstrijd winnaars op schoolreis

Terug naar overzicht

Leiden, 6 mei 2014

Volgende  week vrijdag gaan 600 basisschoolkinderen uit groep 7 en 8 naar Walibi Holland, omdat ze de Kinderpostzegelwedstrijd van 2013 hebben gewonnen. Deze kinderen zijn de beste of de meest creatieve kinderpostzegelverkopers van Nederland. Ook de kinderen van groep 7 van de Augustinusschool in Castricum worden vrijdagochtend feestelijk ontvangen door Walibi Holland en het team van Stichting Kinderpostzegels op het hoofdpodium van het park.

Stichting Kinderpostzegels is een stichting voor kinderen door kinderen, met als belangrijkste inkomstenbron de jaarlijkse Kinderpostzegelactie. Hierbij gaan jaarlijks 205.000 kinderen van 5.100 basisscholen langs de deuren om kinderpostzegels, kaarten en pleisters te verkopen.

Met de opbrengst zet Kinderpostzegels zich in voor de bescherming en ontwikkeling van kwetsbare kinderen, zodat ze meer kans hebben op een beter bestaan. Het afgelopen jaar werden ruim 860.000 kwetsbare kinderen gesteund in binnen- en buitenland. Meer informatie: Stichting Kinderpostzegels Nederland.

Vorig jaar september vestigde schoolreisbestemming Walibi Holland het wereldrecord van de grootste 'educatieve' schoolreis, klik hier voor het online artikel.

Ook op schoolreis naar Walibi Holland geweest? Lees en/of  geef hier je beoordeling door.

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+