Koning opent vernieuwd Museum Prinsenhof Delft

Koning opent vernieuwd Museum Prinsenhof Delft

Terug naar overzicht

Delft, 10 april 2014

Zijne Majesteit de Koning Willem-Alexander opent vrijdag 23 mei het vernieuwde Museum Prinsenhof in Delft. Na de grootscheepse herinrichting opent Museum Prinsenhof Delft zijn deuren officieel op vrijdag 23 mei. De nieuwe presentatie laat zien hoe Delft en de Delftenaren met creativiteit, innovatie en handelsgeest hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van Nederland. Het museum schenkt ruim aandacht aan drie iconische thema’s waaraan Delft zijn nationale betekenis en zijn internationale bekendheid te danken heeft: ‘Willem van Oranje’, ‘Delfts Blauw’ en ‘Meesters in innovatie’. Verrassende, interactieve presentaties met bijzondere collectiestukken vertellen de rijke geschiedenis van Delft en Nederland.

Vanaf maandag 26 mei heet het museum de schoolgroepen welkom!

Museum Het Prinsenhof biedt verschillende attractieve educatieve programma’s aan. Er is van alles mogelijk, van rondleiding tot interactieve museumles. Doelgroepen zijn zowel leerlingen uit het basisonderwijs als leerlingen uit het voortgezet onderwijs. Geef hier je schoolreiswaardering/beoordeling van Het Prinsenhof door.

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten