Late Rembrandt geopend door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander

Late Rembrandt geopend door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander

Terug naar overzicht

Amsterdam, 12 februari 2015

Het Rijksmuseum presenteert dit jaar voor het eerst en éénmalig een groots overzicht van het late werk van Rembrandt van Rijn. Meer dan 100 werken uit topmusea en privéverzamelingen van over de hele wereld zijn te zien.

De tentoonstelling is vanaf vandaag t/m 17 mei 2015 open voor (individueel) publiek
Voor het eerst is een tentoonstelling gewijd aan het late werk van een van de allergrootste schilder van ons land: Rembrandt. Meer dan 100 schilderijen, tekeningen en prenten die Rembrandt in de laatste periode van zijn leven maakte zijn te zien, afkomstig uit musea en privé-verzamelingen wereldwijd. Het Rijksmuseum presenteert met Late Rembrandt een grootse tentoonstelling die je maar eens in je leven kunt meemaken!
 


Rijksmuseum Late Rembrandt 


Kijk voor het leukste schoolreisje sinds de Middeleeuwen voor kleuter tot en met examenleerling' op pagina 69 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2015). Klik hier voor meer online informatie. © Foto door Erik Smits.

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten