Londen heeft de hoogste en langste glijbaan ter wereld

Londen heeft de hoogste en langste glijbaan ter wereld

Terug naar overzicht

Londen, 28 juni 2016

Met 's werelds langste glijbaan heeft Londen nu nog veel meer te bieden voor een werkweek


Afgelopen vrijdag is de tunnelglijbaan geopend in de ArcelorMittal Orbit in Londen. Het is 's werelds langste en hoogste overdekte glijbaan, van ongeveer 178m lang en 76m hoog zijn. De 114,5 meter hoge 'Orbit Tower' was het symbool van de Olympische Spelen in 2012. Ontwerper is Sir Anish Kapoor.Met een gemiddelde snelheid van zes meter per seconde duurt de afdaling ongeveer 40 seconden. Er zijn transparante delen in de tunnelglijbaan, zodat je kunt genieten van het uitzicht van Londen.

Peter Tudor, directeur van Visitor Services, Olympic Park, zei: "Wat is er spannender om van de ArcelorMittal Orbit af te dalen dan via 's werelds langste en hoogste tunnelglijbaan. We zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat onze bezoekers een fantastische dag te hebben als ze ons Olympic Park bezoeken. Deze glijbaan zal echt een bijzonder perspectief bieden van de hoogste sculptuur van Groot-Brittannië."

Bron: www.queenelizabetholympicpark.co.uk
 

 Met je groep op studiereis naar Londen?


De bussen staan klaar, het feest kan beginnen. Dat juichgevoel voor een werkweek, stedentrip en/of studiereis zal nooit veranderen. Niet voor de leerlingen tenminste. Bepakt en bezakt, natuurlijk aan de hand van dat handige lijstje dat ze daarvoor kregen, staan ze klaar.

Een goede buitenlandse schoolreis organiseren kost tijd en vraagt specifieke kennis. Profiteer vooral van de reisprofessionals, met hun netwerk aan chauffeurs, gidsen, accommodaties, attracties, organisatoren en reisleiders. Een investering die zich zeker terugbetaalt, zowel in de voorbereiding als op de bestemming. Klik hier voor het overzicht van deze gespecialiseerde touroperators.

 

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+