Nieuw: brullende zeeleeuwenshow in Avonturenpark Hellendoorn

Nieuw: brullende zeeleeuwenshow in Avonturenpark Hellendoorn

Terug naar overzicht

Hellendoorn, 16 april 2015

Vanaf begin deze maand kun je de zeeleeuwen horen brullen in Avonturenpark Hellendoorn! Dagelijks vertonen de zeeleeuwen en pinguïns hun kunsten tijdens een gloednieuwe, gratis show: de Zeeleeuwenshow.

Na dertien jaar afwezigheid keren de zeeleeuwen terug naar schoolreisbestemming Avonturenpark Hellendoorn en wordt het een gezellige boel met deze dolkomische dieren. Samen met een professioneel team nemen de dieren het publiek mee in een spannend, grappig en leerzaam verhaal dat je in het hart raakt!

Download een masker voor de schoolgroep!
Download hier je maskers en laat je leerlingen alle mooie creaties aan ons zien! Dus knip, plak en knutsel er met je klas maar op los. En natuurlijk mogen zij hun masker ook opzetten tijdens de Zeeleeuwenshow. Een schoolreis vol plezier en gezelligheid toch?

Meer informatie vind je op pagina 103 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2015). Klik hier, voor online informatie.

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+