Nieuw: het grootste indoor klimpark van Europa

Nieuw: het grootste indoor klimpark van Europa

Terug naar overzicht

Huizen, 10 februari 2015

Coronel Adventure, het grootste indoor klimpark van Europa

Het begon allemaal 15 jaar geleden met de bekende kartbaan in Huizen, inmiddels is Coronel uitgegroeid tot een van de meest veelzijdige vrijetijdslocaties van Nederland. Jaarlijks ontvangen zij in de indoor locatie meer dan 20.000 kinderen. Naast karten en lasergamen is er nu ook Coronel Adventure bij gekomen: een uniek en spectaculair indoor klimpark! Ideaal voor een spetterende introductiedag of klassenuitje.

Het Klimpark
“Bij een klimpark denken mensen snel aan klimmuren, maar dit lijkt meer op survival”, aldus Coronel. 40 verschillende hindernissen tot 10 meter hoogte vragen je de grenzen te verleggen. De leerlingen gaan de uitdaging aan en klimmen over onder andere zigzagbruggen, papegaaienbalken en liaansprongen naar het hoogste punt van het klimpark. Het draait allemaal bij de schoolreisjes om ontdekken, grenzen verleggen, samenwerken, lachen en gezelligheid. Natuurlijk kan het schoolreisje ook gecombineerd worden met karten en/of lasergamen.

Instructies en veiligheid
Veiligheid staat voorop! Alle leerlingen krijgen eerst een uitgebreide instructie en oefenen op het oefenparcours om daarna de hoogte in te gaan. Onder leiding van de gecertificeerde instructeurs kunnen de leerlingen op hun eigen niveau grenzen verleggen.

Wil je meer informatie? Kijk dan op pagina 68 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2015) of klik hier voor online informatie.

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2017

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+