Nieuw in Amsterdam: This is Holland

Nieuw in Amsterdam: This is Holland

Terug naar overzicht

Amsterdam, 23 februari 2017

Altijd al eens Nederland vanuit een totaal ander perspectief willen ervaren? Tijdens een schoolexcursie vlieg je als een vogel over de meest spectaculaire landschappen en rakelings langs de unieke bezienswaardigheden die Nederland te bieden heeft. Laat je klas verrassen door de diversiteit, schoonheid en variëteit die Nederland kent.

This is Holland is de ‘must do’ attractie voor jou en je leerlingen. ‘God created the world, but the Dutch created Holland’. Deze oneliner uit een speech van toenmalige Koningin Beatrix, vormt de kernboodschap waar This is Holland om draait. In een uitgebalanceerde vorm van edutainment ontdekken de kinderen de identiteit van Nederland, met als apotheose de ultimate flight experience.

Hangend in een enorm bolvormig scherm, wanen de bezoekers zich in een niet van werkelijkheid te onderscheiden vogelvlucht. De toevoeging van speciale effecten zoals wind, mist en geuren maken de beleving compleet.

Dit najaar opent This is Holland haar deuren in Amsterdam Noord, gelegen tegenover het Centraal Station en naast de Adam Tower en het Eye Film Museum. Houdt de online schoolreispagina in de gaten voor de definitieve openingsdatum, de laatste ontwikkelingen en over de mogelijkheden van een klassenuitje. This is Holland staat op pagina 84 van het Nationaal Schoolreis Magazine, voorjaar 2017.

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten