Nieuwe aerobatics attractie Wild Wings in Duinrell

Nieuwe aerobatics attractie Wild Wings in Duinrell

Terug naar overzicht

Wassenaar, 26 januari 2016

Vandaag werd op spectaculaire wijze de naam en het thema van de nieuwe Duinrell-attractie bekendgemaakt. De naam Wild Wings benadrukt de sensatie en dynamiek van de attractie die naar verwachting op 21 april 2016 officieel zal worden geopend.

Aerobatics
Wild Wings is een buitengewone vliegtuigmolen met een arm die twaalf kantelende vliegtuigstoeltjes tot 22 meter door de lucht laat zweven. Door zelf de vleugels te bedienen kunnen de ‘piloten’ bepalen of zij een roll over de kop willen maken en hoe vaak. De roll is een daadwerkelijke manoeuvre uit de aerobatics sport (ook wel kunstvliegen). Met naam en thema werd ook de decoratieve eyecatcher van de attractie onthuld; een heus aerobatics vliegtuig.

Frank Versteegh
Ambassadeur van Wild Wings is Nederlands bekendste aerobatics piloot Frank Versteegh. Op het YouTube-kanaal van Duinrell vertelt hij de kijkers de komende weken alles over deze opzienbarende vorm van luchtvaart en zijn ervaringen. www.duinrell.nl/youtube
Zelfbediening
Directeur Roderik van Zuylen van Nijevelt van top* schoolreislocatie Duinrell gaf een toelichting op de keuze voor deze attractie: “Wij zijn en familiebedrijf met naast veel schoolreizigers ook veel families als onze gasten. We kozen dan ook voor een attractie die avontuur biedt voor jong en oud. Dit wordt een doe-attractie waarin je grotendeels zelf kunt bepalen hoe spannend je rit wordt. Je gaat hoog; je gaat snel en je krijgt een waanzinnig uitzicht. We gaan er ook een telsysteem inbouwen, waardoor je punten kunt scoren en wedstrijdjes houden of een high score behalen. Daarmee maken we het ook spannend voor de spelcomputer-generatie. Maar ik verwacht dat ook mijn vader van 86 de attractie gaat uitproberen.”
 

Duinrell tot twee keer toe ‘Schoolreisbestemming van het Jaar’


*Overduidelijk is dat Duinrell een top schoolreislocatie is, Duinrell is namelijk tot twee keer toe door jullie zelf verkozen tot ‘Schoolreisbestemming van het Jaar'. In 2002 en in 2011 gingen de meeste stemmen en beste rapportcijfers uit naar deze bestemming in het Zuid-Hollandse Wassenaar.

Meer informatie over 'schoolreisjes met een kick!' staat op pagina 51 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2016). Klik hier voor meer online informatie.


 

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten