Nieuwe attractie Wild Wings populair tijdens schoolreisjes naar Duinrell

Nieuwe attractie Wild Wings populair tijdens schoolreisjes naar Duinrell

Terug naar overzicht

Wassenaar, 2 februari 2017

De nieuwste attractie van Attractiepark Duinrell in Wassenaar, Wild Wings, is mateloos populair tijdens de schoolreisjes. Sinds de opening in april 2016 hebben ruim 800 scholen deze buitengewone vliegattractie vol enthousiasme uitgeprobeerd.

Wild Wings: wie maakt de meeste ‘rolls’ van de klas?
Wild Wings is een vliegattractie die twaalf vliegtuigjes tot 22 meter door de lucht laat zweven. Door zelf de vleugels te bedienen, kunnen kinderen vanaf 125 cm bepalen of zij een rol over de kop willen maken en hoe vaak. De juffen, meesters en kinderen die niet mee durven, kunnen op het platform van dichtbij volgen wie de meeste ‘rolls’ maakt van de klas.

Ruim veertig attracties voor jong en oud
Naast Wild Wings heeft Attractiepark Duinrell meer dan veertig attracties voor zowel kleuters, onder- als bovenbouw. Het park is overzichtelijk en er is voor alle kinderen iets te beleven. Jonge kinderen kunnen naar hartelust klimmen, klauteren en glijden in de diverse speelattracties en heerlijk ronddwalen in Wonderland en Rick’s Avonturen Burcht. Voor de oudere kinderen zijn er veel spannende attracties zoals de Splash, de Mad Mill, achtbaan Falcon en schoolreistopper Dragonfly. Een schoolreisje naar Duinrell is helemaal compleet met een bezoek aan het tropische Tikibad.

Oriëntatiebezoek
Nog nooit op Duinrell geweest? Docenten kunnen via de viewticketactie van het Nationaal Schoolreis Magazine bij Duinrell twee entreekaarten aanvragen voor een gratis oriëntatiebezoek.

Klik hier voor meer schoolreisinformatie over Duinrell of kijk op pagina 63 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2017).

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+