Nieuwe bioscoopfilm Mees Kees - Langs de Lijn

Nieuwe bioscoopfilm Mees Kees - Langs de Lijn

Terug naar overzicht

Hilversum, 17 november 2016

De Mees Kees films ‘Mees Kees op Kamp', ‘Mees Kees op de planken’ en deze allernieuwste 'Mees Kees langs de lijn' zijn voor docenten, ouderraden en organiserende commissies van soortgelijke schoolactiviteiten een feest van herkenning.

In alweer het vierde deel van de populaire Mees Kees filmreeks doet de school van Meester Kees mee aan een toekomstproject. Alle creatieve ideeën van Meester Kees en zijn klas ten spijt, heeft directrice Dreus haar eigen plan over de invulling van het project. Zij wil dat klas 6B mee doet  aan het schoolvoetbaltoernooi, maar Meester Kees weet niets van voetbal af en zelf voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Meester Kees ziek wordt. Dreus vervangt hem als voetbalcoach, terwijl Meester Kees zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen. Gelukkig kan Meester Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen!


www.meeskeesdefilm.nl draait vanaf 7 december a.s. in de Nederlandse bioscopen.Win een ‘Mees Kees’ 10-jarige jubileum DVD-box

Wil je kans maken op één van de geweldige jubileum DVD boxen* met daarin alle vier de Mees Kees films? Post dan je schoolreisfoto en/of -ervaring op www.facebook.com/schoolreis, tweet via @schoolreis je leukste schoolreiservaring of deel via www.schoolreis.nl je schoolreisquote met collega-organisatoren. De leukste inzendingen maken kans op één van de tien ‘Mees Kees’ DVD-boxen of een andere schoolreisprijs.

* De DVD-box met alle Mees Kees films, ‘Mees Kees’, ‘Mees Kees op Kamp’, Mees Kees op de planken’ en deze allernieuwste film ‘Mees Kees langs de lijn’ wordt door Entertainment One Benelux mogelijk gemaakt.

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+