Nieuwe combinaties en schoolkampen via Zeilscholen Friesland

Nieuwe combinaties en schoolkampen via Zeilscholen Friesland

Terug naar overzicht

Heeg, 18 september 2014

Zeilen is niet alleen gezond, maar ook heel erg leuk. Voor scholen zijn er tal van mogelijkheden. Vervangen de gymles een keer voor een uurtje zeilen of wordt het een gezellig schoolkamp?

Gymles
Kennismaken met zeilen of surfen tijdens een gymles. Bij de meeste zeilscholen is dat mogelijk.

Schoolkamp
Het uitgangspunt is om sportief en actief op het water bezig te zijn in de vele disciplines die de watersport rijk is. Op 5 prachtige locaties kunnen kampen worden georganiseerd tot wel 800 leerlingen!

Laat jongeren op een plezierige manier in contact komen met de watersport en laat ze ervaren waar hun talenten liggen. Zo komen ze er vanzelf achter waar ze goed in zijn en waar ze mee verder willen. Veiligheid op het water staat natuurlijk centraal maar ook respect voor elkaar. Naast watersport kunnen er ook allerlei andere activiteiten op en rond het water worden georganiseerd. Wat te denken van nachtzeilen, droppings of zelfs survivaltochten. Onder scholen wordt niet alleen het basisonderwijs verstaan maar ook voor het voortgezet en zelfs hoger onderwijs hebben we interessante programma's ontwikkeld.

Kijk voor meer informatie op pagina 33 van het magazine Werkweek 2014/2015 of klik hier voor een online overzicht van alle mogelijkheden.

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+