Nieuwe locatie Airborne at the Bridge in Arnhem geopend.

Nieuwe locatie Airborne at the Bridge in Arnhem geopend.

Terug naar overzicht

Arnhem, 11 april 2017

Eind maart is de nieuwe locatie Airborne at the Bridge in Arnhem officieel geopend. Airborne at the Bridge vertelt over de hevige gevechten die in september 1944 bij de Rijnbrug in Arnhem plaatsvonden. De Britse veteranen David Whiteman, Geoff Roberts en Arthur Letchford waren speciaal aanwezig in Arnhem om de opening bij te wonen. Letchford vocht tijdens de Slag om Arnhem bij de brug. Brigadegeneraal Kees Matthijssen, commandant 11 Luchtmobiele Brigade, opende de nieuwe locatie.

Airborne at the Bridge is een museale dependance van Airborne Museum 'Hartenstein' en is gratis toegankelijk.  Voor meer informatie over Airborne Museum 'Hartenstein', klik hier.

Drie Britse veteranen (zie foto) David Whiteman, Geoff Roberts en Arthur Letchford waren speciaal naar Arnhem gekomen om de opening bij te wonen. Letchford vocht tijdens de Slag om Arnhem bij de brug.

 

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten