Provincie ondersteunt bezoek aan de sites uit WO1

Provincie ondersteunt bezoek aan de sites uit WO1

Terug naar overzicht

Sint-Andries, 17 februari 2015

In de provincieraad van afgelopen december keurde de provincieraad het "provinciaal reglement betreffende de financiële ondersteuning van de onderwijsinstellingen, initiatieven jeugdwerk en verenigingen waar armen het woord nemen in het kader van een bezoek aan herinneringsplaatsen rond de eerste wereldoorlog in West-Vlaanderen" goed.

Onderwijsinstellingen en jeugdwerkorganisaties met een maatschappelijke zetel in West-Vlaanderen, komen in aanmerking voor een financieel duwtje in de rug wanneer ze de grote herinneringssites van de Eerste Wereldoorlog bezoeken. Dat kan gaan over sites, musea, monumenten, etc.

De financiële ondersteuning is divers: een tussenkomst van 50% in de vervoersonkosten, een tussenkomst van 50% in de eventuele toegangskosten, een tussenkomst van 50% in de kosten voor een gids of een tussenkomst van 20% in de overnachtingskosten in een erkend West-Vlaams jeugdverblijfscentrum.

Meer informatie: www.west-vlaanderen.be

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten