Reacties nieuwe film Jerusalem in Omniversum

Reacties nieuwe film Jerusalem in Omniversum

Terug naar overzicht

Den Haag, 24 april 2014

Vorige week heeft Omniversum een voorvertoning georganiseerd van onze nieuwe film Jerusalem voor leerkrachten en vakdocenten. Zij gaven zeer positieve reacties.

"Geeft kennis van andere culturen", "Benadrukt de overeenkomsten tussen de drie religies" en "Mooie film vanuit het perspectief van jongeren"


De film bevat veel informatie over de stad en haar inwoners. Deze informatie is voor alle leerlingen makkelijk te begrijpen wanneer je gebruik maakt van het, door Omniversum beschikbaar gestelde, lesmateriaal. Het lesmateriaal bestaat uit een docentenhandleiding en een werkblad voor groep 7 en 8 en een docentenhandleiding en een werkblad voor alle klassen van het voortgezet onderwijs.Heb je de film gemist en ben je nieuwsgierig naar deze interessante en educatieve film? Vraag dan een gratis docentenvrijkaart aan en stuur je adresgegevens via de schoolreislink 'Stel een vraag via e-mail'.

Omniversum staat op pagina 98 van het Nationaal Schoolreis Magazine, voorjaar 2014. Klik hier voor online informatie.

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten