Rederij Vooruit: 45 jaar originele en spannende werkweken!

Rederij Vooruit: 45 jaar originele en spannende werkweken!

Terug naar overzicht

Harlingen, 22 september 2015

Rederij Vooruit heeft inmiddels meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van originele en spannende werkweken. Samen met jou maken ze een geheel passend vaarprogramma voor je groep.

Heerlijk zeilen, droogvallen op een zandbank, schelpen zoeken, garnaaltjes vangen, zeehonden kijken… De zilte zeelucht proeven, de zon langzaam onder zien gaan… Kom aan boord van één van de unieke zeilschepen van Rederij Vooruit. Proef samen met je leerlingen de ingrediënten van een écht waddenavontuur.

De Waddenzee is de ideale plek vanuit de grote thuishaven Harlingen om te gaan zeilen tijdens jullie schoolkamp. Rederij Vooruit biedt een leuke maar ook educatieve uitstap, zoals kennis over zeilen, windrichtingen, getijden en het hijsen van de zeilen. En je kunt een koppeling maken met de schoollessen biologie, wiskunde, natuurkunde en geschiedenis.

Ook leren de leerlingen wat hard werken is, maar er is evengoed tijd voor ontspanning en plezier. Op een schip is saamhorigheid belangrijk en leren de leerlingen goed samen te werken.

Rederij Vooruit werkt met ervaren schippers. Je hebt keuze uit 35 schepen en er zijn goede slaapaccommodaties aan boord.

Kijk op pagina 13 van Werkweek 2015/2016 en/of klik hier voor meer online informatie.
 

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten