SnowWorld Zoetermeer heeft sinds kort de steilste indoorpiste van Europa

SnowWorld Zoetermeer heeft sinds kort de steilste indoorpiste van Europa

Terug naar overzicht

Zoetermeer, 9 februari 2017

Stel je voor; zodra je het terrein oprijdt waan je je in winterse sferen; dat échte wintersportgevoel komt je direct tegemoet. Eenmaal binnen speelt après-ski-muziek en voelt het alsof je in een Oostenrijkse berghütte staat. Dát is SnowWorld!

Een sportief schoolreisje!
Sporten is voor iedereen belangrijk, maar zeker voor de jeugd! Uit onderzoek is zelfs gebleken dat sportieve jongeren beter presteren op school en daarnaast is bewegen natuurlijk erg gezond. Scholen spelen steeds meer in op de behoefte om sport onder de aandacht te brengen bij hun scholieren. SnowWorld biedt niet alleen een sportief uitje, het is ook een unieke ervaring voor kids die nog nooit op wintersport zijn geweest!

Voor ieder niveau
Dat niet iedereen kan skiën of snowboarden is natuurlijk een feit, maar dat is bij SnowWorld geen enkel probleem. Lessen worden gegeven aan zowel beginners als (ver)gevorderden en in kleine groepen, maximaal tien kinderen per leraar. Zo krijgt iedereen de aandacht die hij/zij verdient! SnowWorld beschikt in zowel Landgraaf als Zoetermeer over meerdere pistes, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan starten. De echte fanatiekelingen kunnen in Zoetermeer sinds kort zelfs skiën op de steilste indoorpiste van Europa!

Kijk op pagina 30 en 62 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2017) voor een compleet (school)dagje uit in de sneeuw. Klik hier voor meer online informatie.
 

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten