Spectaculaire noviteiten bij Jumpers Indoor

Spectaculaire noviteiten bij Jumpers Indoor

Terug naar overzicht

Amsteveen, 30 maart 2017

Het sportieve Fun Center Amstelveen is sinds vorig jaar december een spectaculaire noviteit rijker: Lasers Amstelveen. Een spannende & uitdagende lasergame-ervaring die je samen met je groep kan beleven.

Met een totale oppervlakte van 1.650 m2 en de uitbreiding van de Lasergame Arena is het centrum uitgegroeid tot een volwaardig funen entertainment bedrijf. Amstelveen en omstreken heeft de trampolines van Jumpers Indoor (onderdeel van Fun Center Amstelveen) al langer ontdekt - en het centrum is van meet af aan een succes. Met eveneens een traditionele karaoke-room, indoor-golf, air-hockey, poolbiljarts, game-automaten, een feestkamer en een gezellige bar is de locatie op bedrijventerrein Legmeer in Amstelveen dé plek om ongedwongen een schoolreisje, klassenuitje of schoolfeest te vieren.

Bij Lasers waan je je in het havengebied van New York en tal van licht- en geluidseffecten maken deze lasergame tot een spannend avontuur.

Kijk voor meer informatie op pagina 84 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2017) of klik hier voor meer online informatie.

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten