Uniek in Nederland Aquaventura Slidepark in Avonturenpark Hellendoorn

Uniek in Nederland Aquaventura Slidepark in Avonturenpark Hellendoorn

Terug naar overzicht

Hellendoorn, 4 maart 2014

Op 18 april opent Avonturenpark Hellendoorn haar deuren voor een gloednieuw schoolreisseizoen vol avontuur. Je leerlingen kunnen hun lol weer op met de meer dan 30 attracties, een belevenis voor jong en oud! Naast de attracties kunnen zij genieten van de vertrouwde evenementen als Spellendoorn en het vorig jaar geopende Aquaventura Slidepark. Kom maar langs als je durft!

Spellendoorn
De opening van Avonturenpark Hellendoorn valt traditiegetrouw samen met Spellendoorn; kinderen krijgen bij de entree een deelnameformulier en verspreid door het park lossen zij verschillende vragen en raadsels op. Wekelijks maken zij kans op een mooi prijzenpakket van Cartoon Network, wanneer zij meedoen aan Spellendoorn (18 april t/m 30 juni) en de juiste antwoorden op de vragen vinden.

Aquaventura Slidepark
Schoolreisbezoekers vanaf 1 juni moeten hun badkleding niet vergeten mee te brengen naar het park. Vorig jaar opende het Avonturenpark als eerste pretpark in Nederland een spectaculair slidepark, genaamd Aquaventura.

Aquaventura biedt 5.000m² waterplezier met maar liefst 11 waterslides en een waterspeelpark. Er zijn vier waterglijbanen waar bezoekers met een band of mat vanaf kunnen, de andere banen zijn zogenaamde ‘bodyslides’ waar men zonder band gebruik van kan maken. Wanneer je binnenkomt krijg je het gevoel dat je op een exotisch eiland bent met kleurrijke glijbanen en zandstranden, palmbomen. Het slidepark is geopend van 1 juni tot en met 14 september 2014.

Avonturenpark Hellendoorn staat op pagina 49 van het Nationaal Schoolreis Magazine, voorjaar 2014. Klik hier voor meer online informatie.

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2017

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+