Walibi Holland krijgt met de nieuwe ride Lost Gravity je klas wel stil

Walibi Holland krijgt met de nieuwe ride Lost Gravity je klas wel stil

Terug naar overzicht

Biddinghuizen, 24 maart 2016

Vandaag opende Walibi Holland de nieuwe achtbaan Lost Gravity. De aanwezige gasten werden getrakteerd op een bijzondere openingsshow waar ook Mr. Polska onderdeel van uitmaakte. Met zijn speciaal voor Lost Gravity uitgebrachte single Move Up (Lost Gravity) gaf hij het startschot om jezelf te verliezen in deze nieuwe achtbaan. Mascha van Till, directeur Walibi Holland kijkt tevreden terug op de opening van Lost Gravity en de eerste dag van seizoen 2016 voor Walibi Holland.Verstoorde zwaartekracht
Het thema van de nieuwe achtbaan is de verstoorde zwaartekracht waar niets meer is wat het lijkt. Door de inslag van een komeet is de zwaartekracht verstoord, onder is boven en boven is onder. Dit is op bijzondere wijze zichtbaar gemaakt in het gebied rondom de achtbaan door stoelen die als het ware op het plafond staan en liftschachten die de verkeerde kant op lijken te gaan. Met ‘Lost Gravity’ heeft Walibi Holland er weer een nieuwe trekpleister bij, specifiek gericht op de kerndoelgroep: schoolreizigers vanaf met name de bovenbouw.

Heb jij een klas die je wel een dagje wil laten gillen? Walibi Holland staat op pagina 117 van het Nationaal Schoolreis Magazine (voorjaar 2016). Klik hier voor meer online informatie.

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+