Win een gratis schoolreis met spannende nieuwe speurtocht in het Openluchtmuseum

Win een gratis schoolreis met spannende nieuwe speurtocht in het Openluchtmuseum

Terug naar overzicht

Arnhem, 9 junii 2015

Leerlingen van het VO (leeftijd 13-16 jaar) vinden op de app Tourtodo alle informatie om maximaal vijf misdaden in het museumpark op te lossen. In het hele park zijn aanwijzingen verstopt die de leerlingen verder op weg helpen. Op een laagdrempelige manier oefenen de leerlingen zo hun onderzoek vaardigheden. Ook hun communicatieve skills worden versterkt, want om de zaken goed op te lossen zal regelmatig de hulp van medewerkers van het museum nodig zijn. Zo ontdekken de jongeren op een leuke manier de highlights van het park. Bij de entreeprijs van een schoolreis zijn de speurtochten inclusief.


Onopgeloste zaken...

Maak kans op een gratis schoolreis mét spannende speurtocht
Zo’n nieuw spannend uitje vormt de perfecte aanleiding voor een museumbezoek. Los de prijsvraag op en wie weet mag uw klas zich vastbijten in Onopgeloste Zaken! Leuk als afsluiter van dit schooljaar of vliegende start van het nieuwe jaar! De winnende klas wordt opgehaald en weer thuisgebracht. De antwoorden kunnen t/m 23 juni worden ingevuld.

Ook op schoolreis naar het Openluchtmuseum geweest? Deel hier je ervaring met andere scholen.
Meer informatie over een schoolreisje naar het Openluchtmuseum vind je op pagina 74 van het Nationaal Schoolreis Magazine (najaar 2014).

Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten