Zuid-Hollandse Onderwijs Markt

Zuid-Hollandse Onderwijs Markt

Terug naar overzicht

Leiden, 14 oktober 2013

Op woensdag 6 november aanstaande vindt de vierde editie van de Zuid-Hollandse Onderwijs Markt plaats in Naturalis, Leiden. Diverse schoolreisbestemmingen uit Zuid-Holland en omgeving presenteren op deze beurs het nieuwste schoolreis- en excursieaanbod voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs en de buitenschoolse opvang. Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op dit evenement.

Deze vierde editie wordt naast de 17 schoolreisbestemmingen wederom mede mogelijk gemaakt door het 'Nationaal Schoolreis Paviljoen'. Bezoekers ontvangen gratis de nieuwste Nationaal Schoolreis Magazine en/of Werkweek.

Docenten (basis & het voortgezet onderwijs), cultuurcoördinatoren, schoolreisorganisatoren en BSO begeleiders zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op deze middag.

Datum: woensdag 6 november 2013
Tijd: 13.30 - 16.30 uur (je kunt binnen lopen op elk gewenst tijdstip)
Locatie: Naturalis, Leiden
Toegang is geheel gratis!


Toegang is geheel gratis!
Het is noodzakelijk om je aan te melden voor deze middag via www.zhom.nl. De Zuid-Hollandse Onderwijs Markt is toegankelijk voor docenten, cultuurcoördinatoren, schoolreisorganisatoren en BSO begeleiders. Gedurende de dag starten er een aantal rondleidingen en je kunt eveneens het museum op eigen gelegenheid bekijken. Tijdens de beurs is een gratis kaartje bij de kassa af te halen voor het museum.

Voor meer informatie neem je contact op met Liesbeth Kerssen van Naturalis via (071) 568 76 26 of reserveringen@naturalis.nl

Deelnemende attracties, musea en organisaties zijn:
Naturalis Biodiversity Center
Omniversum
SEA LIFE Scheveningen
Madurodam
Museon
Space Expo
Science Centre Delft
Linnaeushof
'CORPUS' reis door de mens
ProDemos Binnenhof
Panorama Mesdag
Museumgroep Leiden
Nationaal Schoolreis Paviljoen (Nationaal Schoolreis Magazine & Werkweek)

advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2017

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+