Werkweek naar Recreatieparadijs de Belhamel

Terug naar overzicht
Recreatieparadijs de Belhamel, In Natuurspeeltuin De Belhamel beleeft u een gezellig dagje uit met de kinderen.
Belhamel
Belhamel
Belhamel
Belhamel
 

Natuurspeeltuin De Belhamel,in Natuurspeeltuin De Belhamel beleeft u een gezellig dagje uit met de kinderen.
 

Recreatieparadijs de Belhamel | Binnen & Buiten speelplezier!
Bij Recreatieparadijs de Belhamel heeft u diverse mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld Binnen & Buiten spelen, Bowlen, spelen in de natuurspeeltuin & klimmen in het indoor klim bos.

Speelparadijs Binnen & Buiten
Bij Recreatieparadijs De Belhamel beleeft u een gezellig dagje uit met de kinderen. Ons fantastische binnen speelparadijs telt maar liefst zes verdiepingen met verschillende speeltoestellen die zorgen voor oneindig veel speelplezier. Er zijn springkussens, een ballenbak, glijbanen, een LEGO bouw hut, een groot klim&klauter-toestel, een draaimolen, etc. Daarbij is er voor de kinderen een grote ontdekkingstocht met een gigantisch uitzicht over de Biesbosch vanuit de grootste klimtoren van West-Brabant!

Natuurspeeltuin De Kleine Biesbosch, in Natuurspeeltuin De Kleine Biesbosch beleeft u een gezellig dagje uit met de kinderen.

Natuurspeeltuin de Kleine Biesbosch
Deze 26.000 m² grote splinternieuwe buitenspeelgelegenheid zet het buitenspelen weer terug op de kaart in deze veelal digitale tijd.9
Wilt u uw kinderen op het schoolreisje weer laten beleven wat u zelf vroeger altijd beleefde? Heerlijk buiten spelen met onder andere een roeivijver met bootjes, kreekjes, een enorme wilgentunnel, houtvlotten bouwen en nog veel meer. Met deze faciliteiten kan er optimaal genoten worden van de natuur! Bij Natuurspeeltuin de Kleine Biesbosch kunt u binnentreden in een volledig ingerichte buitenspeelgelegenheid, met horecafaciliteiten op het terrein zelf. Uiteraard kunt u ook uw eigen consumpties meenemen en heerlijk genieten van een picknick op het gras.

Natuurspeeltuin de Kleine Biesbosch is gelegen achter Recreatieparadijs De Belhamel in Lage Zwaluwe. De natuurspeeltuin heeft een eigen parkeergelegenheid en eigen entree, waardoor er voor de bezoekers van beide recreatiegelegenheden geen hinder zal worden ondervonden. Uiteraard biedt Recreatieparadijs De Belhamel diverse arrangementen en mogelijkheden om een ideaal dagje natuur voor u te verzorgen. Kijk op onze website voor meer informatie! (klik onderstaande button)
U boekt al een schoolreisje vanaf €11,- p.p.!
Een schoolreis bij ‘’de Kleine Biesbosch’’ betekent heel de dag lekker buitenspelen met tussendoor een appeltje en een ijsje!

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Brugdam 17
4926 CS Lage Zwaluwe
Noord-Brabant, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0168) 48 13 41
E-mail
 
20.5°
donderdag
16 augustus
- mm
ZZW
3
22°
vrijdag
17 augustus
40%
W
3
22°
zaterdag
18 augustus
10%
ZW
4
 
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten