Werkweek naar Breeland Recreatie

Terug naar overzicht
Breeland Recreatie, Volledig verzorgde schoolreizen.
Breeland Recreatie
Breeland Recreatie
Breeland Recreatie
 

Breeland Recreatie, volledig verzorgde schoolreizen


Beleef jouw schoolkamp in de Drentse natuur. De natuur in en het water op, voor een actieve schoolreis. Breeland is specialist in outdoor groepsactiviteiten en al meer dan 35 jaar hèt adres voor sportieve schoolreizen, schoolkampen en introductiedagen in Drenthe.

Breeland heeft twee groepaccommodaties (max. 80 personen), een paviljoen met receptie, restaurant, kleedkamers en douches, een groot outdoorterrein en heel veel natuur. Breeland ligt in Annen, vlakbij de steden Groningen en Assen.

Schoolreizen 1-daags
Actief genieten in uitgestrekte Drentse natuurgebieden met vele outdoor activiteiten, zoals Kleintje survival, kanoën, vlotten bouwen, steppen en letterboxen. Een schoolreis bij Breeland is avontuurlijk en sportief. We hebben meerdere voordelige arrangementen samengesteld inclusief eten en drinken.

Schoolkamp meerdaags
Breeland biedt scholen een volledig verzorgde schoolreis met het unieke Drenthe arrangement. Overnachting met een uitgebreid activiteitenprogramma. Optioneel is catering (ontbijt, lunch en warme maaltijden). De groep gaat op avontuur tijdens een driedaags verblijf in de Drentse natuur. Per dagdeel is er keuze uit: kanovaren, survival, puzzeltocht, bamboetoren bouwen, letterboxen, vlotten bouwen, steppen, Hunebedexcursie en de Breeland spelen. In Annen is een openlucht zwembad en er is een subtropisch zwembad in Zuidlaren (8km).

Introductiedag
Een actieve introductiedag voor voortgezet onderwijs, ROC, MBO & HBO onderwijs. Naast samenwerken en kennismaken staat vooral het plezier voorop met de Survival, Outdoor Cooking Challenge, Expeditie Brug of Toren en het Adventure Circuit. Ter afsluiting is een barbecue mogelijk. Geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Tarieven

Voor meer informatie over de arrangementen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Openingstijden

We zijn het hele jaar geopend en bereikbaar van 9.00 tot 17.30 uur. Kanovaren is mogelijk van april tot november.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
De Bulten 4
9468 TD Annen
Drenthe, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0598) 46 85 77
E-mail
 
16.5°
maandag
25 juni
- mm
NW
4
22°
dinsdag
26 juni
10%
N
3
25°
woensdag
27 juni
10%
NO
3
 
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten