Werkweek naar Brunotti Beachcamp

Terug naar overzicht
Brunotti Beachcamp, Een werkweek vol met watersportactiviteiten!
Brunotti Beachcamp
Brunotti Beachcamp
Brunotti Beachcamp
 

Brunotti Beachcamp, een werkweek vol met watersportactiviteiten!


Vieux Boucau / Frankrijk

Het Brunotti Beachcamp organiseert al sinds 2005 surfvakanties in Nederland en Frankrijk. Het Beachcamp bevindt zich tegen de duinen aan op slechts 8 minuten lopen van het strand op een relaxte camping.

Deze locatie is zeer geschikt voor (school)groepen. Wij bieden een uitgebreid pakket aan inclusief busreis, eten & drinken, surflessen en een leuke dagtrip naar San Sebastian in Spanje. Gedurende deze week zorgt onze enthousiaste reisleiding voor een gevarieerd programma waarin er ook zeker ruimte is voor een (thema) feestje!

Naast dagelijks surfen is er nog voldoende tijd over om te volleyballen, longboarden, (surf) Yoga, tafeltennissen of om gewoon lekker te chillen op het strand of in een hangmat op het Beachcamp.

Het Brunotti Beachcamp is geopend in de maanden juni t/m september en is geschikt voor groepen van 10 tot 100 personen.

Katwijk / Nederland

Een werkweek voor sportievelingen! Op 4 sterren camping ‘de Noordduinen’ organiseren wij een Beachcamp voor groepen. In samenwerking met Surfschool – Katwijk hebben wij een heel divers programma samengesteld uit de volgende activiteiten: surfen, (mega) suppen, raften, longboarden, powerkiten, mountainbiken en de ‘Expeditie Robinson’ challenge.

Het strand en de surfschool bevinden zich op 5 minuten loopafstand vanaf de camping. Deze werkweek is geschikt voor groepen van 20 tot 120 personen. Er is keuze uit een 2,3,4 of 5 daagse werkweek. Ook een bezoek aan het subtropisch zwemparadijs in Katwijk behoort tot de mogelijkheden.

Wij komen graag langs om met u een passend programma samen te stellen.

Contact

Adres
Bomschuitstraat 115
2224 TV Katwijk
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (06) 41 30 78 62
E-mail
 
13.5°
maandag
16 juli
- mm
ONO
1
26°
dinsdag
17 juli
30%
W
4
25°
woensdag
18 juli
10%
W
2
 
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten