Werkweek naar Burgers' Zoo

Terug naar overzicht
Burgers' Zoo, Natuurlijk in Arnhem.
Burgers Zoo
Burgers Zoo
Burgers Zoo
Burgers Zoo
 

Burgers' Zoo, Natuurlijk in Arnhem


Waan je in het dierenrijk van Burgers’ Zoo!
De wereld laten zien aan uw leerlingen? Rondlopen en zien wat voor een dieren er in de Bush leven? Kinderen de Desert laten zien? Of liever de Afrikaanse savanne bekijken? Of wat dacht u van het halen van een fictief duikbrevet in de Ocean? Omdat Burgers’ Zoo grotendeels overdekt is, is Burgers’ Bush een ervaring bij elk weer type en dat zorgt er voor dat een dagje Burgers’ Zoo een schoolreisje zal worden om nooit te vergeten.

Een schoolreis met een educatief karakter
Misschien heeft u zelf wel een educatief programma bedacht voor uw schoolreisje? U kunt ook gebruik maken van onze speurtochten die ontwikkeld zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Tevens biedt Burgers’ Zoo enkele rondleidingen. We hebben een speciaal Ocean doe-boekje gemaakt met allerlei kennisopdrachten om  leerlingen een eigen brevet te laten halen!

Het enige schoolreisje met duikbrevet!
Kom met de hele klas naar Arnhem en haal een duikbrevet voor Burgers’ Ocean. Alle leerlingen krijgen namelijk een persoonlijk duikbrevet met opdrachten, weetjes en koppelingen naar het gratis lespakket. Bovendien kunt u met z’n allen genieten van het hele dierenpark met de Bush, Desert, Safari en Rimba.

Wilt u uw leerlingen alles leren over de aerodynamische ‘schuurpapierhuid’ van haaien en andere geheimen van de zee? Download dan voordat jullie samen gaan duiken het gratis lespakket over Burgers’ Ocean op de website van Burgers’ Zoo.

Voorbereiding voor uw schoolreis
Gaat uw klas binnenkort op schoolreisje naar Burgers’ Zoo? Of staan dieren en de dierentuin in de kijker tijdens een themaweek? Burgers’ Zoo heeft nieuwe, interactieve lesmaterialen ontworpen om op school te gebruiken. De leerlingen werken daarbij in teams aan een aantal opdrachten die gaan over dieren en natuur. Van groep 1 tot en met groep 8 zijn er diverse opdrachten die voor interactie zullen zorgen. De opdrachten zijn gratis te downloaden via www.burgerszoo.nl/scholen/basisscholen!

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (026) 353 72 01
E-mail
 
20.7°
vrijdag
17 augustus
- mm
NO
2
22°
zaterdag
18 augustus
20%
ZW
4
24°
zondag
19 augustus
20%
ZW
3
 

Ervaringen & Beoordeling

1 bezoekers van Burgers' Zoo beoordelen deze schoolreis aanbieder gemiddeld met:

Ervaring

SBO Sint Maarten, De Meern,
de Schoolreiscommissie
Schoolreis naar: Burgers' Zoo
Beoordeling:
advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten