Werkweek naar Groepsaccommodatie De Wildwal

Terug naar overzicht
Groepsaccommodatie De Wildwal, Accommodatie 15 tot 195 personen.
Groepsaccommodatie De Wildwal, Accommodatie 15 tot 195 personen.
Groepsaccommodatie De Wildwal, Accommodatie 15 tot 195 personen.
Groepsaccommodatie De Wildwal, Accommodatie 15 tot 195 personen.
 

Groepsaccommodatie De Wildwal, van schoolreisjes tot kampweken


Lunteren ligt tenmidden van een aantal zeer geliefde attracties, maar in en om groepsverblijf 'de Wildwal' is heel veel te beleven.

De Wildwal is zeer geschikt voor schoolreizen/werkweken omdat het zeer ruime gezamelijke woonruimtes heeft, een podium heeft voor de bonte avond, veel buitenmeubilair en speelvelden heeft en aan het bos ligt. De slaapkamers hebben stapelbedden. Er is zowel in De Vos als in De Eekhoorn een aparte kamer voor de leiding. Deze kamers hebben eigen sanitair. Kenmerk van De Wildwal is de enorme ruimte rond het pand. De grote speelvelden, de binnenplaats bij De Vos en de speeltoestellen zijn allemaal ruim van opzet. Er is volop plek voor sport en spel.

U kunt gebruik maken van skelters en autopeds en zo een eigen race organiseren. Maar een volleybalcompetitie (netten op ieder veld), tafeltennis of potje voetbal kan ook.

Binnen is voldoende ruimte voor spel, lezen of TV kijken. Buiten staan picknicktafels in de zon en de schaduw. De Eekhoorn heeft een gezellige houtkachel.Terwijl u daar zit of buiten, kan een verhalenverteller (op afspraak) iets vertellen over Lunteren, het Lunterse bos en u sages en legendes van de Veluwe laten beleven. In en nabij Lunteren zijn binnen- en buitenbaden, er is een grote huifkar met tractor voor vervoer of rondrit, u kunt een wandeling maken onder begeleiding van de Lunterse boswachter, er zijn speeltoestellen te huur, barbecue is mogelijk etc, etc. Informeer gerust naar alle mogelijkheden en prijzen.

Tarieven

Kijk voor de tarieven op onze website.

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op onze website.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Galgenbergweg 3
6741 KJ Lunteren
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0318) 48 23 95
E-mail
 
20.7°
vrijdag
17 augustus
- mm
NO
2
22°
zaterdag
18 augustus
20%
ZW
4
24°
zondag
19 augustus
20%
ZW
3
 
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten