Werkweek naar Dierenrijk

Terug naar overzicht
Dierenrijk, Lekker spelen tussen de dieren!
Dierenrijk
Dierenrijk
Dierenrijk
 

Dierenrijk, dé Familiedierentuin


In Dierenrijk ontmoet je de dieren van héél dichtbij. Dagelijks geven de dierverzorgers educatieve presentaties met zeehonden en olifanten, die voor schoolklassen zelfs exclusief gehouden kunnen worden!

Binnen- en buitenspeeltuinen
Naast de vele buitenspeelmogelijkheden beschikt Dierenrijk ook over een binnenspeeltuin: Indoor Apenkooien. Hier kun je lekker warm en droog spelen of uitrusten. Vanuit het Indoor Apenkooien kom je ook oog in oog met chimpansees te staan. Dus ook met minder mooi weer of een onverwachte regenbui ben je met de klas bij Dierenrijk aan het juiste adres.

Exclusieve zeehonden en olifantenpresentaties
Speciaal voor schoolklassen is het mogelijk om een exclusieve presentatie met zeehonden of olifanten aan te vragen. De presentatie is niet alleen leuk en leerzaam voor de leerlingen, maar ook voor de dieren zelf. Tijdens de training leert de olifant of zeehond namelijk spelenderwijs allerlei opdrachten en wordt daar ook voor beloond. Zo wordt het makkelijker de dieren te verzorgen en het dier zelf verdient allerlei lekkere hapjes. De olifanten en zeehonden worden dagelijks getraind en er vindt ook dagelijks een reguliere presentatie voor publiek plaats.

Reserveren presentatie en vroege openstelling
Speciaal voor schoolklassen is het mogelijk om een exclusieve presentatie met zeehonden of olifanten aan te vragen. Deze presentatie vindt om 10.00 uur plaats. De klas heeft dan al vanaf 09.00 uur toegang tot het park. De gewenste opties dienen bij de reservering aangevraagd te worden.

Op reis door het Dierenrijk
Klassen die ook tijdens hun bezoek aan Dierenrijk verzekerd willen zijn van leerzame informatie en leuke verhalen, raden we aan een educatieve rondleiding door Dierenrijk te reserveren met één van onze educatieve gidsen! De educatieve gidsen van Dierenrijk vertellen leuke wetenswaardigheden én brengen je op speciale plekken waar Dierenrijk-bezoekers normaal gesproken niet mogen komen. Zo krijgen ze bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen in de keuken van de dierverzorgers, waar de maaltijden van alle dieren worden samengesteld.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Heiderschoor 24
5731 RG Mierlo
Noord-Brabant, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0900) 0200 (€ 0,10 p.m.), vanuit het buitenland via 00800-23 55 42 36 (gratis)
E-mail
 
17.5°
woensdag
15 augustus
- mm
ZZW
2
26°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
4
22°
vrijdag
17 augustus
60%
NW
3
 
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten