Werkweek met Diogenes Groepsreizen

Terug naar overzicht
Diogenes Groepsreizen, De nummer 1 in voordelige schoolreizen op maat!
Diogenes Reizen
Diogenes Reizen
Diogenes Reizen
 

Diogenes Reizen, groepsreizen op maat


Een onvergetelijke schoolreis begint bij Diogenes Reizen!
Urenlang zoeken naar een bestemming, passend vervoer en reisverzekeringen voor de hele groep. Alle risico’s liggen bij de organisatoren en de school is aansprakelijk. Uiteindelijk bent u goedkoper uit als u het laat regelen door een extern bureau. Geen risico’s en alles van A tot Z geregeld. Laat dat nou nét onze specialiteit zijn!

Even voorstellen…
Wij zijn Diogenes Reizen. Al meer dan 20 jaar organiseren wij schoolreizen en werkweken voor het voortgezet- en beroepsonderwijs. Inspirerende en educatieve reizen, maar ook vaak met een actieve en culturele touch. Geen kant-en-klare programma’s, maar een schoolreis op maat, passend bij uw wensen en budget. Leg de verantwoording bij ons neer en ga voor een onvergetelijke schoolreis!

Waar gaat jullie schoolreis naartoe?
Weet u al waar de schoolreis of werkweek dit jaar naartoe gaat? Diogenes Reizen organiseert werkweken naar heel veel bestemmingen binnen Europa en (ver) daarbuiten. Een educatieve schoolreis Parijs, een actieve werkweek Ardennen, een cultuurreis naar Rome, overnachten bij gastgezinnen in Londen, een schoolreis Barcelona of toch een taalreis Berlijn? Maar ook een actief programma op Ameland of een rondje Nederland regelen wij graag voor u. Alles is mogelijk!

Waar de reis ook naar toe gaat, Diogenes Reizen helpt u op weg. Wij verzorgen een passende accommodatie en organiseren het vervoer. Indien gewenst, regelen wij ook een educatief, cultureel, gezellig en/of actief programma.

Een geslaagde schoolreis!
De schoolreizen van Diogenes Reizen worden geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarbij wordt er altijd gezorgd voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard zijn onze schoolreizen gedekt door de zekerheden van de ANVR en SGRZ.

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op of vraag gratis en vrijblijvend een reisvoorstel op maat aan!
Bel 088 - 10 30 700 of ga naar: www.diogenesreizen.nl/schoolreizen.

Vraag direct een reisvoorstel aan!

Contact

Adres
Den Hulst 144
7711 GT Nieuwleusen
Overijssel, Nederland
Telefoonnummer
+31 (088) 103 07 00
E-mail
 
17.5°
dinsdag
14 augustus
- mm
ZZW
3
24°
woensdag
15 augustus
10%
ZW
4
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
 
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten